30 Mart 2007 00:00

Kurtlarda gidecek göz yok!

Son yılların en çok tartışılan dizisi Kurtlar Vadisi, bu kez ‘Terör’ olmadan geri dönüyor. Dizinin eski bölümlerinin ise, izleyiciyi buna hazırlamak niyetiyle ekrana getirildiği ortaya çıktı.

Paylaş

Son yılların en çok tartışılan dizisi Kurtlar Vadisi, bu kez ‘Terör’ olmadan geri dönüyor. Dizinin eski bölümlerinin ise, izleyiciyi buna hazırlamak niyetiyle ekrana getirildiği ortaya çıktı.
Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, dünkü yazısında “Kurtlar Vadisi’nin hayatımızdan tamamen çıktığını sananlar fena halde yanıldı” dedi. Yazarın açıkladığına göre, Kurtlar Vadisi çekiliyor ve dizi yeni bölümleriyle çok yakında ekrana gelecek. Show TV’nin aniden Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini yayınlamaya başlamasının altında da bu neden yatıyor. Semercioğlu şöyle devam etti: “Kurtlar Vadisi, terör konseptinden tamamen çıkarıldı. Ekrana gelecek yeni bölümlerin Güneydoğu’yla, terörle, çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayacak. Yayınlanacak dizi Kurtar Vadisi Terör adını da taşımayacak. Adı yine Kurtlar Vadisi olacak, yine Polat Alemdar kötülere karşı mücadele edecek ama terörden tamamen arındırılacak, şiddetin dozu düşürülecek.”
Birkaç ay önce Kurtlar Vadisi Terör dizisini ekrana getirmeye hazırlanan Show TV ile yapımcı şirket Pana Film, bundan bölüm başına milyon dolarlarla ifade edilen miktarlarda para kazanmayı bekliyordu. Ancak dizi, kardeşlik duygusunu zedeleyeceği ve şiddeti kışkırttığı için çok tepki gördü ve ilk bölümünün yayınlanmasının ardından kaldırıldı. Yerine aynı firmanın hazırladığı Ermeni-Türk aşkı ve ASALA terörü konulu Ayrılık dizisi de beklenen ilgiyi görmedi. Bunlar hem kanal, hem de yapımcı şirket için kârın azalması anlamına geldiğinden, Kurtlar Vadisi’nin yeniden yapılması için bir formül üretildi. Geçen haftadan bu yana dizinin eski bölümleri ekrana geliyor. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Reklam ilişkileri basına tehdit

SONRAKİ HABER

LİMAN ARKASI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...