30 Mart 2007 00:00

şeytan ve tanrı

Ve Tanrı yeryüzünü lahana ve karnabahar ve ıspanak ve her çeşit yeşil vesari sebzeyle donattı. Adam ve kadın uzun ve sağlıklı hayatlar yaşasın diye...Ve şeytan fast-food’u yarattı. Ve 99 sentlik iki katlı çizburgeri icat etti.

Paylaş

Ve Tanrı yeryüzünü lahana ve karnabahar ve ıspanak ve her çeşit yeşil ve
sari sebzeyle donattı. Adam ve kadın uzun ve sağlıklı hayatlar yaşasın diye...
Ve şeytan fast-food’u yarattı. Ve 99 sentlik iki katlı çizburgeri icat etti. Şeytan adam’a dedi: “Yanında patates cipsi ister misin?” Ve Adam dedi: “Süper boy olsun.” Ve Adam kilolar aldı.
Ve Tanrı yoğurdu yarattı. Kadın onu yesin ve bedenini istediği boyutlarda tutsun istedi. Ve şeytan yoğurdu dondurdu. Çikolata getirdi, fındık getirdi. Yoğurdun üstüne konacak parlak renkli sekerler getirip serpti. Ve kadın kilolar aldı.
Ve Tanrı dedi: “Taze gevrek salatamı bir deneyin.” Ve şeytan kremalı hazır
salata soslarını icat etti. Ve tatlı için dondurma çıktı. Ve kadın kilolar aldı.
Ve Tanrı dedi: “Sana sağlıklı sebzeler verdim ve onları pişiresin diye zeytinyağı verdim.” Ve şeytan tavukla kızarmış biftek getirdi. Ve Adam kilolar yüklendi ve kötü kolesterolü tavanı delip gitti.
Ve Tanrı koşu ayakkabılarını yarattı; ve adam bu fazla kilolardan kurtulmaya karar verdi. Ama şeytan kablolu televizyonu yarattı. Uzaktan kumandayı yarattı. Öyle ki adam TV-1 den TV-2 ye giderken yerinden bile kalkmadı. Ve adam kilolarını yüklendi.
Tanrı dedi: “Şeytan, her seferinde sen kazanıyorsun.” Ve Tanrı patatesi yarattı; besinle dolu, doğal olarak yağ düzeyi düşük sağlıklı bir sebze olsun istedi. Sonra şeytan geldi, patatesin sağlıklı kabuğunu kesip attı, nişastalı gövdesini çubuk çubuk kesip derin tavada katı yağda kızarttı. İçine banıp yesin diye ekşi kremayı da icat etti. Ve Adam uzaktan kumandasına sarıldı ve kızartılmış patatesten yedi ve kolesterole battıkça battı. Ve şeytan baktı ve iyi olduğunu gördü . “İyi oldu” dedi.
Ve Tanrı baktı ve içini çekti ve düşündü ve “by-pass” cerrahiyi yarattı...
Ve şeytan sağlık sigortası şirketlerini yarattı.
ÖNCEKİ HABER

kulak koparan dostlar

SONRAKİ HABER

papaz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa