03 Nisan 2007 00:00

F.Bahçe Halep’te, dostluk maçında

Fenerbahçe, Halep Olimpiyat Stadı’nın açılışında, bugün Suriye’nin Al İttihad takımıyla bir dostluk maçı yapacak.

Paylaş

Fenerbahçe, Halep Olimpiyat Stadı’nın açılışında, bugün Suriye’nin Al İttihad takımıyla bir dostluk maçı yapacak.
Sarı-lacivertlilerde çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Rüştü ve Appiah ile sakatlıkları olan Ümit ve Lugano Halep’e götürülmedi.Fenerbahçe, bu akşam yapacağı maçın ardından özel uçakla İstanbul’a dönecek.
Arapça broşür
Fenerbahçe Kulübü, Halep Stadı’nın açılış töreni için Al İttihad takımıyla yapacağı maç nedeniyle Türkçe-Arapça bir broşür hazırladı.
Hazırlanan 5 bin adet broşürün, maç öncesi Haleplilere dağıtılacağı bildirildi. Yarısı Türkçe, yarısı Arapça olarak hazırlanan 32 sayfalık broşürde, kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın stadyum açılış ile ilgili olarak Suriye halkına mesajı, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda yapılacak ‘2009 UEFA Finali’nin tanıtımı, Fenerbahçe’nin kuruluş öyküsü, Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nu tanıtıcı bilgiler, Atatürk’ün Fenerbahçe ile ilgisinin anlatıldığı bölüm, Fenerbahçe Müzesi’nin tanıtımı, 56 yıl önce Suriye’de oynanan 3 maç hakkındaki bilgiler, 2006-2007 Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı oyuncuları, teknik direktör Arthur Zico ve teknik heyetin tanıtımları ile 2006-2007 takım posteri yer alıyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Devler Ligi’nde çeyrek final heyecanı başlıyor

SONRAKİ HABER

Hedefe adım adım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...