03 Nisan 2007 00:00

Devler Ligi’nde çeyrek final heyecanı başlıyor

Avrupa futbolunun kulüpler bazında en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçları bugün yapılacak 2 karşılaşmayla başlayacak.

Paylaş

Avrupa futbolunun kulüpler bazında en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçları bugün yapılacak 2 karşılaşmayla başlayacak.
8 takımın mücadele edeceği çeyrek final karşılaşmalarında bugün 4 takım rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışırken, yarın ise 2 maç daha yapılacak.
Bugünkü karşılaşmalarda İtalya’nın Milan takımı, San Siro Stadı’nda geçen yılın Bundesliga şampiyonu Bayern Münih’i ağırlayacak.
Galatasaray ile aynı grupta bulunan ve bir üst tura yükselen iki takımın karşılaşmasında ise Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven, 2005 yılında bu kupayı kaldıran İngiliz Liverpool’u konuk edecek.
Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarda ise bir diğer İtalyan temsilcisi Roma, İngiltere Premier Ligi lideri Manchester United ile, son 2 yıldır Premier Lig’de mutlu sona ulaşan, ancak Avrupa’da bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Chelsea ise olaylı maçtan sonra Inter’i elemeyi başaran İspanyol Valencia ile kapışacak.
Ligde çeyrek final rövanş karşılaşmaları ise 10-11 Nisan tarihlerinde oynanacak.
Şampiyonlar Ligi programı şöyle:
Bugün:
Milan-Bayern Münih
Eindhoven-Liverpool
Yarın:
Roma-Manchester United
Chelsea-Valencia
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

En büyük katkı Okur’dan

SONRAKİ HABER

F.Bahçe Halep’te, dostluk maçında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa