04 Nisan 2007 00:00

Murat Göğebakan'dan “Sevgili'ye”

Anadolu rock müziği türünde yorumcu ve besteci olarak bilinen Murat Göğebakan'ın iki yıldır çalışmalarını yürüttüğü 'Sevgiliye' adlı albümü, müzik marketlerde yerini aldı.

Paylaş

Anadolu rock müziği türünde yorumcu ve besteci olarak bilinen Murat Göğebakan'ın iki yıldır çalışmalarını yürüttüğü 'Sevgiliye' adlı albümü, müzik marketlerde yerini aldı. Murat Göğebakan'ın yorumladığı, süpervizorlüğünü Hakan Eren'in yaptığı, Gül Pembe ve Bu Ne Dünya Kardeşim Böyle'nin yer aldığı albüm Mediaworx Productıons'tan çıktı. Dağıtım ise Çınar Müzik tarafından gerçekleştirildi.
Sanatçının beş eserinin yer aldığı albümde, "Sen Yoktun"un müziği Mürare'ye, sözleri Murat Göğebakan'a ait. Piyano ve keman ağırlıklı "Ayrılamam", rock sound ve yan flüt ağırlıklı "Güz Yaprakları", "Sevdim" ve albümde en hard rock içeren şarkı "Gözleri Kara Yarim" mevcut. Albümde ayrıca Barış Manço'nun "Gül Pembe" adlı şarkısı, sözleri Fethullah Gülen'e, müziği Çağrı Göktepe'ye ait olan "Aşk" ve "Bu Ne Dünya Kardeşim Böyle" adlı şarkılar da bulunuyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Halkın aydınlandığı bir yer nasıl yıkılır?

SONRAKİ HABER

Ankara’ya bahar müzikle geliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...