05 Nisan 2007 00:00

‘Otoyol zammı iptal kararı uygulansın’

Yapı-Yol Sen, Ankara 10’uncu İdare Mahkemesi’nin verdiği, köprü ve otoyol araç geçiş ücretlerine zammın iptali kararının uygulanmasını istedi.

Paylaş

Yapı-Yol Sen, Ankara 10’uncu İdare Mahkemesi’nin verdiği, köprü ve otoyol araç geçiş ücretlerine zammın iptali kararının uygulanmasını istedi.
Yapı-Yol Sen yönetimi tarafından dün yapılan yazılı açıklamada, köprü ve otoyol araç geçiş ücretlerine zammın iptaline ilişkin mahkeme kararının uygulanmasını istedi. Açıklamada, köprü ve otoyollarda çalışanlar ile halkın karşı karşıya getirilmemesi gerektiği belirtilirken, hükümete de “vatandaşın cebinden elini çek” çağrısı yapıldı.
“Kamu hizmetlerini özelleştirmekten, kamu arazilerini satmaktan, kamu hizmeti alırken vatandaşın önüne engel koymaktan vazgeçin” diye seslenilen açıklamada, zam gibi Zincirlikuyu’daki Karayolları arsasının satışının da iptal edileceği ifade edildi.
12 Nisan’da iş yavaşlatma eylemi yapılacak
Açıklamada, 12 Nisan’da bu pervasız gidişata “dur” demek için otoyol ve köprülerde, tapu ve kadastroda, karayollarında, İller Bankası’nda iş yavaşlatılacağı, diğer işyerlerinde iş bırakılacağı uyarısı yapıldı. Açıklama yaşanan sürecin takipçisi olunacağı ifade edilerek sonlandırıldı. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Unakıtan istedi Tekel’in özelleştirilme süreci hızlandı

SONRAKİ HABER

Emekli, ‘sendikama dokunma’ dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...