07 Nisan 2007 00:00

Rektörler medyatik oldu

Rektörler komitesinin Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına itiraz eden açıklaması, dünkü gazetelerde en geniş yer bulan haberlerden biri oldu.

Paylaş

Rektörler komitesinin Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına itiraz eden açıklaması, dünkü gazetelerde en geniş yer bulan haberlerden biri oldu. “Rektörlerden uyarı” gibi başlıklarla açıklamayı manşete taşıyan gazetelerin yanı sıra, rektörlerin tartışmaya katılmasından rahatsız olduğunu açıkça belli eden gazeteler de vardı.
Haber, başlıklara şöyle yansıdı: “Çankaya uyarısı” (Cumhuriyet), “Rektörler: Köşk için 367 şart” (Hürriyet), “Ankara ısınıyor / Rektörler: Tarafsız ve şaibesiz olsun” (Milliyet), “Rektörlerin dört şartı” (Radikal, Posta), “Rektörler: Olamaz” (Sabah), “Rektörler de 367 şart dedi” (Vatan), “Rektörler muhalefeti” (Akşam), “Köşk’e çıkmak YÖK” (Güneş), “Rektörlerden muhtıra gibi uyarı” (Tercüman), “YÖK partisi” (Bugün), “Teziç haddini aştı” (Milli Gazete), “Bu da YÖK partisi” (Star), “Cüppeli Sarıkız” (Vakit), “Bir biz seçelim demediği kaldı” (Yeni Şafak), “Rektörler, eski Başsavcı Kanadoğlu’nun ‘seçime 367 vekilin katılması şart’ tezine destek verdi” (Zaman, resimaltı). (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Öldürülen gazeteciler anıldı

SONRAKİ HABER

Medya Gözlem Platformu kuruluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...