10 Nisan 2007 00:00

Devler Ligi’nde yarı finale doğru

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük kupasında çeyrek final rövanş karşılaşmalarından ilk 2’si bugün oynanacak.

Paylaş

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük kupasında çeyrek final rövanş karşılaşmalarından ilk 2’si bugün oynanacak.
Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde geçen hafta yapılan çeyrek final ilk maçlarının ardından, bu hafta da rövanş karşılaşmaları yapılacak ve yarı finalistler belli olacak.
Roma Olimpiyat Stadı’nda geçen hafta oynanan ve ev sahibi Roma’nın 2-1 üstünlüğüyle sona eren mücadelenin rövanşında bu kez gözler İngiltere’de Old Trafford Stadı’na çevrilecek. Manchester United, bugün 21.45’te başlayacak maçta Roma’dan rövanşı almak için mücadele edecek.
Gecenin bir diğer maçında ise Chelsea ile Valencia, 1-1’in rövanşında İspanya’da taraftarların önüne çıkacak. Bu karşılaşma da bugün saat 21.45’te başlayacak.
Ligde yarın da diğer 2 çeyrek final rövanş maçı oynanacak. İngiliz temsilcisi Liverpool, deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yendiği Hollandalı PSV Eindhoven’i Anfield Road’da ağırlayacak. Yarı finale çıkma yolunda Milan’dan aldığı 2-2 beraberlikle avantaj yakalayan Bayern Münih ise rakibini Arena Stadı’nda konuk edecek.
Şampiyonlar Ligi’nde final maçı ise 23 Mayıs’ta Atina Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.
Şampiyonlar Ligi’nin programı şöyle:
Bugün:
M.United (İngiltere)-Roma (İtalya)
Valencia (İspanya)-Chelsea (İngiltere)
Yarın:
Liverpool (İngiltere)-PSV (Hollanda)
B.Münih (Almanya)-Milan (İtalya)
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Filede sıra dörtlü finallerde

SONRAKİ HABER

Herkes tedirgin ve öfkeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...