10 Nisan 2007 00:00

Filede sıra dörtlü finallerde

Erkekler Birinci Ligi Final Grubu’nda 2. devre karşılaşmaları tamamlandı ve dörtlü finallere yükselen takımların sıralaması da belli oldu.

Paylaş

Erkekler Birinci Ligi Final Grubu’nda 2. devre karşılaşmaları tamamlandı ve dörtlü finallere yükselen takımların sıralaması da belli oldu.
Final grubunu oynadığı 14 maçta tek yenilgiyle tamamlayan ve 37 puan toplayan ligin son şampiyonu Arkas Spor, Eskişehir’de 13-15 Nisan tarihlerinde yapılacak finallerin ilk ayağına birinci sırada katılmayı başarırken, 30 puan elde eden Fenerbahçe finallere 2’nci sırada katılma hakkı kazandı. Final grubunu, Halk Bankası 3’üncü, İstanbul B.Belediyesi ise 4’üncü sırada bitirdi.
Grubu 5’inci sırada tamamlayan Ankara SSK Spor ise Klasman Grubunu ilk sırada bitirecek takımla Türkiye’yi Avrupa Kupalarında temsil etmek üzere mücadele etmeye hak kazandı.
Dörtlü finallerin ilk ayağı Eskişehir’de oynandıktan sonra 2’nci ve son turnuva 20-22 Nisanda Adana’da yapılacak ve ligi şampiyon olarak tamamlayacak takım buradaki maçların ardından belli olacak.
Turnuvanın ilk gün karşılaşmalarında Arkas Spor-İstanbul B.Belediyesi ve Fenerbahçe-Halk Bankası mücadeleleri yapılacak.
Erkekler Klasman Grubu’nda ise Arçelik liderliğini devam ettirirken, Galatasaray 2’nci, Tokat Belediyesi Plevnespor 3’üncü ve Meram Belediyesi ise 4’üncü sırada haftayı tamamladı. Grubun son 4 sırasında yer alan Tofaş, Beşiktaş ve Trabzon Fatih Hastanesi takımlarının ligden düşmeleri kesinleşti.
Bayanlar Ligi
Bayanlar Birinci Ligi Final Grubu’nda 2. devrenin son haftalarına yaklaşıldıkça hem ilk 4 sıraya oynayan takımlar, hem de 5’inci ve 8’inci sıradaki takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Oynadığı 10 maçın 9’undan galibiyetle ayrılan Eczacıbaşı, 25 puanla liderlik koltuğundaki yerini bu hafta da korurken, grubun ikinci sırasında ise 2 yenilgisi bulunan Fenerbahçe yer aldı. Final grubunda, Vakıfbank Güneş Sigorta 3’üncü, DYO Karşıyaka ise 4’üncü sırada yer aldı. 5’incilik sırasında Telekom’un bulunduğu grupta, Beşiktaş 6’ncı, Şahinbey Belediyesi 7’nci ve Dicle Üniversitesi ise 8’inci sırada yer aldı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Phoenix Suns yakıyor

SONRAKİ HABER

Devler Ligi’nde yarı finale doğru

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...