10 Nisan 2007 00:00

‘Hayat’ her yerde tartışılıyor

Test yayınına başlayan Hayat Televizyonu, birçok ilde düzenlenen toplantılarla tanıtılıyor, tartışılıyor ve destekleniyor.

Paylaş

Test yayınına başlayan Hayat Televizyonu, birçok ilde düzenlenen toplantılarla tanıtılıyor, tartışılıyor ve destekleniyor. Antalya’da aralarında sendikacılar, gazeteci, öğretmen, yazar, şair, ressam, program yapımcıları, radyo yayıncıları, EMEP, SDP, ÖDP, DTP yöneticileri ve Muratpaşa Belediyesi işçilerinin bulunduğu kırkı aşkın katılımcı dün bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Toplantıda ilk sözü alan Hayat Televizyonu Ankara Temsilciliği’nden Özlem Yıldızer, işletme fakültesi mezunlarının da deneyimli gazetecilerin, sanatçıların da Hayat Televizyonu’nda yer aldığını ifade ederek, “Bu işi Türkiye’nin asırlık kültürüyle ve herkesin ortak emeğiyle başaracağız” dedi. Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Zeybek’in, “Yaşam bulması için elimizden geleni yapacağız. Ve her zaman destekçisi, takipçisi olacağız” sözlerinin ardından BES Antalya Şube Başkanı Mustafa Ayar da “Çok heyecan verici olan bu faaliyetin yarısı işe başlamak, diğer yarısı da bu yolda hep birlikte olmaktır” dedi. Tüm Bel-Sen Antalya Şube Başkanı Ali Demir de “Farklı bir sese ihtiyacımız vardı. Ve o farklı sesin de bize ulaşmaya” şeklinde konuştu.
Yeni bir habercilik
Emekli TRT Müdürü Nuri Erkal ise heyecanlı ama oldukça da zahmetli olan televizyonculukta yayın kapsamı, denetimi ve ilkelerinin önemine dikkat çekerek Hayat Televizyonu’nun ‘Hayatın tüm renkleri’ şiarına vurgu yaparken, Dr. Kubilay Döşeyen televizyon için bir büro vereceğini söyledi.
Yazar Hasan Kıyafet ise Hayat Televizyonu’nda hayatın içinden, ülkenin her yerinden yer alacak haber ve konuların; yapılmayan tarzda, halkın görüşlerini yerinde ve bizzat kendi ağızlarından aktaran bir tarzda olacağına vurgu yaptı.
Toplantılar sürüyor
Elazığ’da Hayat Televizyonu’nu desteklemek amacıyla 40 kadın toplantı yaptı. Kadınlar toplantıda, kadının ikinci planda olduğu gerçek dışı kadın programlarının yer aldığı, halka karşı sorumsuzca yayın yapan televizyon kanallarına karşı Hayat Televizyonu’nun önemini tartıştı.
Bochum Wattenscheid Enternasyonal Kültür Merkezi’nde de 70 kişinin katıldığı Hayat ile dayanışma toplantısı düzenlendi. Münih Dayanışma Evi’nde de 50 kişinin katıldığı bir toplantıyla Hayat Televizyonu tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Gürcüler, Gebze’de buluştu

SONRAKİ HABER

Derbentliler evlerini savunmakta kararlı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...