14 Nisan 2007 00:00

‘Bayrakları hazırlayın’

F.Bahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex, şampiyonluğa olan inancını vurgulayarak, sarı-lacivertli taraftarların kutlamalar için şimdiden bayrak ve flamalarını hazırlamalarını istedi.

Paylaş

F.Bahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex, şampiyonluğa olan inancını vurgulayarak, sarı-lacivertli taraftarların kutlamalar için şimdiden bayrak ve flamalarını hazırlamalarını istedi. Alex, Fenerbahçe Gazetesi’nde yer alan röportajında, bundan sonra da puan kayıplarının olabileceğini ifade ederek, ‘’Belki berabere kalacağımız maçlar yine olacaktır. Ama Fenerbahçeli taraftarlar ne olursa olsun, sarı-lacivertli bayrakları ile flamalarını hazırlasınlar. Onları güzel güzel ütüleyip hazır tutsunlar. Geçen sene onlara yaşatılan üzüntü tekrarlanmayacak. Çünkü takımda herkes sorumluluğunun bilincinde’’ diye konuştu.
Alex, Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı yönündeki soruyu ise ‘’Souza ailesi Fenerbahçe’de kalmak istiyor ve Fenerbahçe’de devam edeceğimi biliyorum’’ diye yanıtladı.
‘Futbol karakterim bu’
Türkiye’ye geldiğinden beri attığı goller ve yaptığı asistlerle önemli bir grafik yakalayan Alex, “Buraya gelmeden önce böyle bir istatistik oluşacağını tahmin etmiyordum” diye konuştu. Her futbolcunun kendine özgü futbol karakteri olduğuna dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, ‘’Şu anda daha iyi olabilir miydim, olamaz mıydım, bunun tartışmasını yapmanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Benim futbol karakterim böyle’’ dedi.
Fenerbahçeli futbolcu, gerek şu an eleme gruplarında, gerekse son iki Dünya Kupası’na olsun, Brezilya Milli Takımı’na gitmeyi hak ettiğini düşündüğünü de söyledi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş, Sakarya önünde

SONRAKİ HABER

Paşaya katılıyorum' yarışı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa