14 Nisan 2007 00:00

Su birikintisine düşen çocuk öldü

Kartal Samandıra’da bir ilköğretim okulu öğrencisi, oyun oynamak için girdiği arsada yağmur sularının toplandığı su birikintisine düşerek boğuldu.

Paylaş

Kartal Samandıra’da bir ilköğretim okulu öğrencisi, oyun oynamak için girdiği arsada yağmur sularının toplandığı su birikintisine düşerek boğuldu. Alınan bilgiye göre, Osman Gazi Mahallesi Atayolu Caddesi’ndeki bir arsaya dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla oyun oynamak için giren Mustafa Karahasan İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Furkan Yavuz (8), bir ara arsadaki su birikintisinin yanına geldi. Su birikintisinin etrafını çeviren saclardan birini kaldırarak birikintiye yaklaşan Furkan Yavuz aniden suya düştü. Arkadaşlarının çevredekilere durumu bildirmesi üzerine olay yerine çağrılan Sultanbeyli İtfaiye ekibi, 4-5 metre çapında ve yaklaşık 5-6 metre derinliğindeki su birikintisini boşaltmaya başladı. Suyun boşaltılması sırasında Furkan Yavuz’un cesedi bulundu. Olayın ardından, arsanın sahibi Erkan Salih Ateş jandarma tarafından gözaltına alındı. Salih, daha sonra serbest bırakıldı.
Bu arada, Furkan Yavuz’un okulundaki arkadaşları da sınıfındaki sırasına güller koydular ve tahtaya ‘’Seni seviyoruz’’ yazarak üzüntülerini ifade ettiler. Furkan Yavuz’un boğulmasına neden olan su birikintisinin bahçe sulama amacıyla yağmur sularını biriktirmek için oluşturulduğunu belirten yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdiler. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

DTP’li Türk: Siyasetin merkezi kışlaya kaydı

SONRAKİ HABER

Aydınlığa çıkmak için karanlığı kazıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...