15 Nisan 2007 00:00

Örgütlenme çalışması hızlandı

Emekliler Lüleburgaz’da sendikalarının kapatılmak istenmesini protesto ettiler. Eyleme katılan Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Baysülen, “Demokratikleştik diye nutuklar atmakla, demokratikleşme sağlanmış olmaz.

Paylaş

Emekliler Lüleburgaz’da sendikalarının kapatılmak istenmesini protesto ettiler. Eyleme katılan Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Baysülen, “Demokratikleştik diye nutuklar atmakla, demokratikleşme sağlanmış olmaz. Demokrasi, temel hak ve özgürlükleri güvence altına alan, kullanılmasını kolaylaştıran düzenlemeler yapmakla sağlanır. Dünyanın en mükemmel yasalarını yapsanız bile uygulamadaki eksiklikler giderilmemişse, demokrasi işlemiyor demektir” diye konuştu.
Emekli-Sen Lüleburgaz Temsilciliği de örgütlenme faaliyetlerine hız verdiklerini ve kısa bir sürede şube açacaklarını açıkladı.
Kongre Meydanı’nda yapılan basın açıklamasına, Emekli-Sen’in Kırklareli, Çanakkale, Edirne şubeleri ve Lüleburgaz Temsilciliği’nden yönetici ve üyeleri, Tüm Köy-Sen Genel Başkanı Şevki Konur, Hay-Yet Sen Genel Başkanı A. Hamit Gürleyen, Eğitim Sen, Petrol-İş, Kristal-İş, EMEP, ÖDP, DSP, ANAP, DYP yönetici ve üyeleri destek verdi.(Lüleburgaz/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Mitingle uyarı

SONRAKİ HABER

Danone eylemine sendikacı desteği

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...