16 Nisan 2007 00:00

Eğitim çalışması yapıldı

Eğitim Sen İstanbul 4 No’lu Şube, iki günü kapsayan bir programla işyeri temsilcilerine yönelik eğitim çalışması düzenledi.

Paylaş

Eğitim Sen İstanbul 4 No’lu Şube, iki günü kapsayan bir programla işyeri temsilcilerine yönelik eğitim çalışması düzenledi. İşyeri temsilcileri ve üyelerin yeterliliğini artırmayı amaçlayan çalışmada, örgütlenmenin geliştirilmesi üzerine tartışmalar yapıldı.
14-15 Nisan günlerinde şube binasında yapılan eğitim çalışmasında, eğitim emekçilerinin mücadele tarihi ve bugünkü durum hakkında bilgilendirmeler yapıldı. İlk gün, “Örgütlenme sorunu ve örgütlenme yönelimimiz”, “Örgütlenme Programı” başlıklı konular tartışıldı. Ardından 1 Mayıs ve 25 Nisan sevk eylemi üzerine konuşmalar yapıldı. İkinci günde ise “İşyeri temsilciliğinin önemi, görevi ve sorumlulukları”, “Toplumsal cinayet”, “Sosyal Güvenlik Yasası” ve “Sendika siyaset ilişkisi”, “İşyerinde yaşanan sorunlar ve hukuksal sorunlar” başlıklı konular değerlendirildi. Yapılan konuşmaların ardından eğitim emekçileri, düzenledikleri kok-teylle hem eğitim çalışmasını değerlendirme, hem de ilişkilerini geliştirme fırsatı buldular. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Kongrelerde 1 Mayıs konuşuldu

SONRAKİ HABER

Tez Koop-İş’te Gürsel Doğru kazandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...