17 Nisan 2007 00:00

Hayat için etkinlikler yapıldı

Hayat Televizyonu için yapılan etkinlikler sürüyor. Manisa, Hatay ve Antalya’da düzenlenen toplantı, kermes ve şenliklerde yapılan konuşmalarda, kanalın hangi ihtiyaçlara yanıt olacağı üzerine konuşmalar yapıldı.

Paylaş

Hayat Televizyonu için yapılan etkinlikler sürüyor. Manisa, Hatay ve Antalya’da düzenlenen toplantı, kermes ve şenliklerde yapılan konuşmalarda, kanalın hangi ihtiyaçlara yanıt olacağı üzerine konuşmalar yapıldı.
Manisa’da yapılan tanıtım toplantısına, Şair Asım Gönen ve Kurucular Kurulu Üyesi Özden Mızrak katıldı. Toplantıya EMEP, ÖDP, DTP, Eğitim Sen, SES, Emekli-Sen, Tabip Odası, Türk Metal Sen, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği yöneticileri ile Arkeolog-Araştırmacı Altan Türe, Yazar Şükran Farımaz, Şair-Eğitimci Gülsüm Kaya, Horoz köyü mahalle muhtarı, Şair-Eğitimci Ragıp Özcan, Manisa Birlik Öncü Sitesi Başkanı Mustafa Pala da katıldı. Toplantıda, program akışı ve yayın politikası üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Kadınlardan kermes
Antalya Cuma Pazarı’na, Hayat Televizyonu’yla dayanışma ve tanıtım için kermes açan Antalyalı emekçi kadınlar yoğun ilgiyle karşılaştı. Kermeste gözleme ve ayran satan kadınlar, açtıkları standda Hayat Televizyonu’nu tanıttılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan kermes yoğun ilgi gördü. Öğlen yemekleri için sendika temsilcisi ve üyelerinin de ziyaret ettiği kermese, Şair Şükrü Erbaş ve Yazar Hasan Kıyafet destek oldular. Antalya’nın emekçi semtlerinden gelen kadınların gözleme açtığı kermeste ortak düşünce, Hayat Televizyonu’nun emekçilerin sesi ve umudu olacağıydı.
Hatay Hayat’la buluştu
Hayat Televizyonu Hatay Girişimcileri, Lotus Kitabevi-Cafe de bir araya gelerek bir basın toplantısı düzenlediler. Girişimciler adına basın açıklamasını yapan Dr. Şefik Zan, emekçi ve aydınları destek olmaya çağırdı. Toplantıya katılan Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İhsan Çaralan da televizyonun kuruluş nedenlerini anlattı. Aynı gün Hayat Televizyonu ile dayanışma yemeği, Harbiye’de Kervan Restoran’da yapıldı.
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemekte konuşan İhsan Çaralan, Hayat Televizyonu’na tüm halkların, emekçilerin sahip çıkmasını istedi. Gece, çekilen halayların ardından sona erdi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Eyüp’te şenlik

SONRAKİ HABER

KENT YAZILARI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...