19 Nisan 2007 00:00

NBA’de normal sezon bitiyor

NBA’e dün yapılan 6 maçla devam edilirken, Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic, deplasmanda Washington Wizards’ı 95-89 yendi.

Paylaş

NBA’e dün yapılan 6 maçla devam edilirken, Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic, deplasmanda Washington Wizards’ı 95-89 yendi.
Play-off’lara katılmayı garantileyen Magic’te mücadeleye ilk 5’te başlayan ve 41 dakika 19 saniye sahada kalan Hidayet, 26 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olurken, ayrıca 6 ribaunt alarak galibiyette başrol oynadı.
Doğu Konferansı’nda play-off’lara çıkmayı garantileyen Washington Wizards’ta ise Antawn Jamison 48 sayı ve 9 ribauntluk performansıyla takımının maç boyunca ürettiği sayıların yarısından fazlasını tek başına kaydetti.
Batı Konferansı’nda play-off’lara kalmayı 7 takım garantilerken, play-off serisine 1 takım daha dahil olacak. Bugün sona erecek normal sezon öncesi Los Angeles Clippers ve Golden State Warriors bu yer için mücadele ediyor. Her iki takımda dün yaptıkları maçlarda güçlü rakiplerini yenmeyi başardılar.
Pasifik Grubu’nda mücadele eden Golden State Warriors, evinde ligin en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı Dallas Mavericks’i 111-82 yenerken, play-off için bir adım öne geçti. Los Angeles Clippers da Phoenix Suns’ı deplasmanda 103-99 yenmeyi başardı.
Diğer maçlarda alınan sonuçlar:
Philadelphia-Cleveland: 92-98
Atlanta-Indiana: 118-102
Detroit-Toronto: 100-84(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Çarşı’ kan bağışlayacak

SONRAKİ HABER

‘Bu tempoyla bu kadar’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa