22 Nisan 2007 00:00

‘İyi mücadele ettik’

Haftanın açılış maçında G.Antepspor’u deplasmanda 2-0 yenerek, şampiyonluk yolundaki avantajını koruyan Fenerbahçe’de teknik direktör Zico, karşılaşmada futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirtti

Paylaş

Haftanın açılış maçında G.Antepspor’u deplasmanda 2-0 yenerek, şampiyonluk yolundaki avantajını koruyan Fenerbahçe’de teknik direktör Zico, karşılaşmada futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirtti.
İyi oldukları anda fırsatları değerlendirerek iki golle öne geçtiklerini, Alex’in direkten dönen şutunun gol olması halinde maçın daha farklı bitebileceğini anlatan Zico, şöyle devam etti: “Belki Alex’in o pozisyonu direkten dönmese farklı olacaktı, en azından son 10 dakikada çektiğimiz sıkıntıları yaşamayabilirdik. Bu dönemde neyse Serdar öne çıkarak gerçekten iyi toplar çıkardı. Serdar, çok iyi bir dönem geçiriyor. Zor bir deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz.”
‘Penaltıya şaşırdık’
Zico, Fenerbahçe’nin kazandığı penaltı ile ilgili olarak da “Bu çok gayet net ve açık bir pozisyondu. Ceza sahası içinde gol olabilecek bir pozisyondu ve oyuncu düşürüldü. Daha önce bu pozisyonlarımız penaltı olarak değerlendirilmiyordu. Ama şimdi verildi. Aslında çok basit ama şimdi penaltı verilince, Fenerbahçeliler inanılmaz şekilde şaşırır hale geldiler” değerlendirmesinde bulundu.
Beşiktaş hazırlıklarına bugün başlıyorlar
Öte yandan Antep galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçeli futbolcular dünü dinlenerek geçirdiler. Sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası’nda 26 Nisan Perşembe günü Beşiktaş ile yapacakları yarı final rövanş maçının hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

A.Sami Yen’de umut maçı

SONRAKİ HABER

KİRVEME MEKTUPLAR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...