23 Nisan 2007 00:00

Hayatın akışını değiştirecek televizyon

İzmir’in en eski ve yoksul semtlerinden Gültepe’de Hayat Televizyonu Tanıtım Şenliği için evlere giderek şenliğin duyurusunu yapıyoruz. Neden böyle bir işçi emekçi televizyonuna ihtiyaç olduğunu emekçilerle paylaşırken girdiğimiz bir bakkalda birkaç kişiyle ve muhtarla konuşurken birisi, “Size kulak misafiri oldum

Paylaş

İzmir’in en eski ve yoksul semtlerinden Gültepe’de Hayat Televizyonu Tanıtım Şenliği için evlere giderek şenliğin duyurusunu yapıyoruz. Neden böyle bir işçi emekçi televizyonuna ihtiyaç olduğunu emekçilerle paylaşırken girdiğimiz bir bakkalda birkaç kişiyle ve muhtarla konuşurken birisi, “Size kulak misafiri oldum. Çok güzel şeyler anlattınız. Yaşım 62. Allah sizden razı olsun. Ben daha önce Kanal 7’nin kurulmasına maddi katkıda bulunmuştum. Ama benim isteklerime cevap vermedi. İnşallah bu sizin bahsettiğiniz, barış, kardeşlik için çocuklarımızın geleceği ve mutluluğu için gelişir. İnşallah bu televizyon bu sokaktaki çocuklara yol gösterir” demesi ve biletlerden alarak katkı sunması çok anlamlıydı.
Daha sonra girdiğimiz bir evde özelleştirme sonucu TEKEL içki fabrikasından çıkartılan bir işçinin evinde yaptığımız bir sohbet sonucu işçinin 40 bilet alması, kızının “Ben lisedeki arkadaşlara veririm”, eşinin de “Ben de komşulara dağıtırım, onları bu etkinliğe çağırırım” demesi bizleri çok mutlu etti.
Evet Hayat Televizyonu, gittiğimiz evlerde yapılan sohbetler sonucu televizyon kumandasında şimdiden birinci sıraya yerleşiyor. Milyonerlerin değil, milyonların televizyonu olmaya başlıyor. Artık bizim hayatımıza girdin Hayat Televizyonu yolun açık olsun.
Kadir Çetrez ( İZMİR)
ÖNCEKİ HABER

Yaşananlar kaza mı?

SONRAKİ HABER

23 Nisan zengin çocuklarının bayramı mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa