23 Nisan 2007 00:00

3-3’lük skor 4-4’lük futbol

Süper Lig’de ilk üç sırayı zorlayan ve UEFA hesapları yapan Kayserispor ile ligin en çok berabere kalan takımı Ankaraspor arasındaki karşılaşma futbolseverleri gole doyurdu.

Paylaş

Süper Lig’de ilk üç sırayı zorlayan ve UEFA hesapları yapan Kayserispor ile ligin en çok berabere kalan takımı Ankaraspor arasındaki karşılaşma futbolseverleri gole doyurdu.
Başlama düdüğünden son düdüğe kadar heyecanın hiç düşmediği karşılaşmada iki takımda açık futbolu tercih edince ortaya 3-3 lük skor ile 4-4lük futbol çıktı. İki genç hoca, Aykut Kocaman ve Ertuğrul Sağlam’ın oyun sistemleri ve oyuna müdahaleleri hem skora hem sahadaki futbola yansıyınca ortaya çıkan heyecan nefesleri kesti. Ankaraspor’un gollerini 17. İle 40. dakikalarda Anıl Taşdemir ve 72. dakikada penaltıdan Wederson’dan gelirken, ev sahibi Kayserispor’un gollerini 32. ve 47. dakikalarda Gökhan Ünal, 84. dakikada Marcelo Fabian Mendez Russo’dan geldi. Öte yandan Kayserispor’da 77.dakikada Mehmet Topuz ile Ankaraspor’da 81. dakikada kırmızı kart gören Wederson takımlarını 10 kişi bıraktı. Kayserispor bu karşılaşmanın ardından puanını 45’e çıkarırken, bu sonuçla ligdeki beraberlik sayısını 15’e çıkaran Ankaraspor puanını da 39’a çıkardı.
Derbiden gol sesi çıkmadı
Ankara derbisinde Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşılaşması 0-0 berabere sona erdi. İki takımında net gol fırsatı bulamadığı karşılaşmada iki takım birbirine karşı oyun üstünlüğü kuramazsa da Ankaragücü üç puan için daha istekli olan taraf görünümündeydi. Ankaragücü’nde ileri uç elemanları bulduğu pozisyonlarda Gençlerbirliği’nin deneyimli kalecisi Gökhan’ı geçemeyince karşılaşma başladığı skorla sona erdi.
Manisa’nın dirilişi
Süper Lig’de sezona çok iyi bir başlangıç yapan ancak ikinci yarıda büyük bir düşüş yaşayarak teknik direktörü Ersun Yanalla yollarını ayıran V. Manisaspor Giray Bulak’ın takımın başına geçmesi ile yakaladığı çıkışı sürdürdü. Geçen hafta şampiyonluğun en büyük adaylarından lider Fenerbahçe deplasmanından beraberlikle ayrılan V.Manisaspor kendi evinde ağırladığı Bursaspor’u 4-1 yendi.
V.Manisaspor’un Slovak yıldızı Holosko’nun hat-trick yaptığı karşılaşmada ev sahibi ekibin diğer golünü Hakan Balta atarken, konuk takım Bursaspor’un tek sayısı Volkan’dan geldi.
Denizli altın buldu
Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Denizlispor ile üst sıraları hedefleyen Sivasspor’un maçında gülen taraf yeşil-siyahlılar oldu. Küme düşme korkusunu son haftalarda daha yakından hisseden Denizlispor ile Sivasspor’un mücadelesinde ilk yarı golsüz sonuçlanırken ikinci yarının hemen başında ev sahibi takım Yusuf’un pasında topla buluşan Adriano’nun vuruşuyla 1-0 öne geçti. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken karşılaşmanın son dakikasında sahneye çıkan Yusuf Adriano ikilisinin paslaşmasında Adriano düzgün bir vuruş yaparak kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı. Denizlispor bu galibiyetle altın değerinde bir üç puanı hanesine yazdırarak rahat bir nefes aldı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

İsrail yine saldırdı!

SONRAKİ HABER

İşçiler kâr hırsının kurbanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...