23 Nisan 2007 00:00

Gecenin yıldızı konuştu

Beşiktaş’ın Antalyaspor’u 1-0 yendiği maçta yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde büyük rol oynayan kaleci Murat Şahin, şampiyonluğa olan inancın kendisini oynattığını kaydetti

Paylaş

Beşiktaş’ın Antalyaspor’u 1-0 yendiği maçta yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde büyük rol oynayan kaleci Murat Şahin, şampiyonluğa olan inancın kendisini oynattığını kaydetti.
Sakatlığına rağmen büyük bir özveri göstererek Antalyaspor maçında görev yapan ve yaptığı kurtarışlarla takımının şampiyonluk mücadelesinde iddiasını korumusında önemli rol oynayan Murat, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, “Dün Antalyaspor karşısında şampiyonluğa olan inanç beni oynattı” değerlendirmesinde bulundu.
Karşılaşma sonrasında taraftarların yaşadığı mutluluğu görünce tüm acılarını unuttuğunu ifade eden Murat, “Hayatım boyunca unutamayacağım bir gece yaşadım. Sadece ben değil, benim yerimde hangi arkadaşım olsaydı bu zorlu yarışta takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için üstüne düşen görevi yerine getirirdi. Ben de işimin gereğini yaptım. Bundan sonra da bana yine görev düşerse elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Akın affedildi
Öte yandan bir süre önce Fransız teknik direktör Jean Tigana tarafından kadro dışı bırakılan İbrahim Akın dün takım arkadaşlarından özür dileyerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde sürdüren Beşiktaş’ta İbrahim Akın’ın bu maçta ilk 18’e girmesi bekleniyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Suriye sandık başına gitti

SONRAKİ HABER

İsrail yine saldırdı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...