24 Nisan 2007 00:00

İzmir’de en acı kutlama

Çocuk Bayramı, 14 Nisan’da Aksaray yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 öğretmen, 4 öğrenci ve çok sayıda velisini kaybeden İzmir Zafer İlköğretim Okulu’nda buruk şekilde kutlandı

Paylaş

Çocuk Bayramı, 14 Nisan’da Aksaray yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 öğretmen, 4 öğrenci ve çok sayıda velisini kaybeden İzmir Zafer İlköğretim Okulu’nda buruk şekilde kutlandı.
Zafer İlköğretim Okulu’ndaki tören, saygı duruşuyla başladı. Törenin açılışında konuşan Okul Müdürü Süleyman Karabulut, okul olarak bayram öncesinde büyük bir acıyla sarsıldıklarını söyledi. Yaşadıkları acıya rağmen eğitim faaliyetini sürdürdüklerini kaydeden Karabulut, öğrencilere ve velilere hitaben şunları söyledi: “Biz bir dükkan, market, bir ticarethane değiliz. Kapımızı ‘Taziyemiz var’ diyerek kapatamayız. Acımızı yüreğimize koyar, devam ederiz. Bu çocuklar bizden bir şeyler öğrenmek istiyor. Eğitim istiyor. Yüreğimizde acımızı hissetsek de görevimize devam etmek mecburiyetindeyiz.”
Karabulut, öğrencilerin hazırladıkları gösterileri, yaşanan acı olay nedeniyle kutlama programından çıkardıklarını sözlerine ekledi.
Töreni öğrencilerin yanı sıra veliler de izledi. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

5 milyon çocuk ve genç eğitim hakkından yoksun

SONRAKİ HABER

Çocuk yaşta öldürülen Uğur Kaymaz unutulmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...