25 Nisan 2007 00:00

İki öğrenci vurularak öldürüldü

Zonguldak’ın merkeze bağlı Karaman beldesinde, arkadaşıyla yolda yürüyen lise öğrencisi, bir minibüsten tabancayla ateş edilmesi sonucu vurularak hayatını kaybetti.

Paylaş

Zonguldak’ın merkeze bağlı Karaman beldesinde, arkadaşıyla yolda yürüyen lise öğrencisi, bir minibüsten tabancayla ateş edilmesi sonucu vurularak hayatını kaybetti.
Çok Programlı Lisesi 1. sınıf öğrencisi Yener Temel (16), arkadaşı İsmet Karaduman ile sigara almak için ana yolda yürürken yanlarından bir minibüs geçti. Bu sırada Temel, aniden yere düştü. Karaduman, yere düşen arkadaşını kaldırmak isterken devriye görevi yapan jandarma ekipleri de araçtan inerek, olaya müdahale etti.
Ekipler, yaralandığını tespit ettikleri Temel’i Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Temel, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Temel’in, yapılan otopsisinde, sol omzunun arkasından giren kurşununun kalbine saplanması sonucu öldüğü tespit edildi.
Olayı araştıran jandarma, minibüste bulunan kişinin Ünal A. olduğunu tespit ettiler.
Gözaltına alınan Ünal A’nın, minibüsle giderken ağabeyi Sefer A’nın tabancasını kontrol ettiğini, bu sırada yanlışlıkla tetiğe dokunması sonucu silahın patladığını söylediği öğrenildi.
Yakalanan Sefer A, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Av tüfeğiyle vurdu
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde lise öğrencisi Oğuz Yalçın’ın av tüfeği ile öldürülmesinin ardından gözaltına alınan zanlı H.K’nin, evinin ziline bastığı ve sokakta gürültü çıkardığı için, gence korkutmak amacıyla ateş ettiğini söylediği belirtildi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Meriç Nehri’nde kayık keyfi

SONRAKİ HABER

Öğretmenlere de sınav geliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...