26 Nisan 2007 00:00

Çalımbay: 5’te 5 yapmalıyız

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hiçbir zaman kafalarında ‘biz zor durumda kalırız, küme düşeriz’ gibi bir düşünce olmadığını söyledi

Paylaş

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hiçbir zaman kafalarında ‘biz zor durumda kalırız, küme düşeriz’ gibi bir düşünce olmadığını söyledi.
Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Ç.Rizespor için kader maçlarına gelindiğini belirterek, “Bundan sonra ligde telafisi olmayan beş maçımız var. Kalan bu maçlardan en az dördünü yüzde yüz kazanmak zorundayız. Biz bu beş maçı da kazanacak güce sahibiz. Biz takım olarak, camia olarak buna inanıyoruz” dedi.
Hiçbir zaman kafalarında ‘biz zor durumda kalırız, küme düşeriz’ gibi bir düşünce olmadığını ifade eden Çalımbay, “Zaten böyle düşünüyor olsaydım burada göreve başlamazdım. Kalan beş maçımızda her şeyimizi ortaya koyarak kazanacağız.
Bunları söylerken futbolculara ve son haftalarda oynadığımız futbola güveniyorum” diye konuştu.
Ligde her takımın her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu kaydeden Çalımbay, “Bizim en büyük amacımız kalan maçlarımızın tamamını kazanmak. Biz kazanamadıktan sonra başka takımların ne yaptığı bizi pek fazla ilgilendirmiyor” dedi.
Çalımbay, Ankaragücü maçı ile başlayan beş maçlık zorlu periyotta hedeflerinin beşte beş yapmak olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Ankaragücü konum olarak bizden daha rahat. Sahasında yapacağı ve kazanabileceği maçlar var. İddiası olmayan takımlarla oynayacağı için daha rahatlar. Biz hiç rahat değiliz.
Artık puan hesabı değil maç hesabı yapıyoruz. Bu nedenle içeride, dışarıda maç ayrımı yapmadan bütün maçları kazanacağız.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Chicago 2-0 önde

SONRAKİ HABER

Kupada rövanş derbisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...