26 Nisan 2007 00:00

Vahşette ‘tanıdık’ izi

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, 2 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte boğazı kesilerek öldürülen kadının 24 yerinden bıçaklandığı belirlendi.

Paylaş

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, 2 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte boğazı kesilerek öldürülen kadının 24 yerinden bıçaklandığı belirlendi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden verilen bilgiye göre, Tuna Mahallesi Gülbahçe Sokak’taki evlerinde çocukları Çiğdem (8) ve Onur (2) ile cesedi bulunan Melek Birinci’nin (30), boğazı kesilmeden önce 24 yerinden bıçaklandığı tespit edildi.
Yetkililer, cinayetle ilgili olarak şu ana kadar kimsenin gözaltına alınmadığını belirterek olayın detaylarının incelendiğini ifade ettiler.
Bir yapı markette depo işçisi olarak çalışan ve işten döndüğünde evde eşi ve iki çocuğunun cesetleriyle karşılaşan Mustafa Birinci’nin, polise verdiği ifadede, cinayet zanlısı olarak kimseden şüphelenmediğini söylediği öğrenildi. Sessiz ve kimseyle sorunu olmayan bir aile olarak tanındıklarını ifade eden Birinci’nin, “Kimseyle düşmanlığımız yoktu. Olayın kim ve kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum. Suçluların bir an önce yakalanmasını istiyorum” dediği bildirildi.
Kapı zorlanmamış
Öte yandan katil zanlısının, aileyi tanıyan bir kişi olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Hiçbir şeyin çalınmadığı belirlenen evde delilleri toplayan Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Şubesi ekipleri parmak izi aldı. Kapıda zorlama bulunmadığı da anlaşılan evden 12 torba kanıt toplayan polis, cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.
Polis, olaydan sonra şüphelenip gözaltına aldığı baba Mustafa Birinci’yi sorguladı. Soğukkanlı hareketleriyle dikkat çeken Birinci’nin, cinayetin işlendiği saatlerde işyerinde olduğu anlaşıldı. (Bursa/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Beklentiler hayata geçirilmedi

SONRAKİ HABER

YÖK başkanına suikast girişimi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...