27 Nisan 2007 00:00

Erciyes’in önceliği lig

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u penaltı atışları sonucunda 5-4 yenerek finale kalan K.Erciyesspor, kupadan çok ligi düşünüyor.

Paylaş

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u penaltı atışları sonucunda 5-4 yenerek finale kalan K.Erciyesspor, kupadan çok ligi düşünüyor.
Kulüp Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, hem Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u eleyerek finale kaldıkları hem de UEFA Kupası’na katılacakları için mutlu olduklarını söyledi. Elde edilen başarıyı “tarihi bir zafer” olarak nitelendiren Şahin,
öncelikle ligi düşündüklerini belirterek, şöyle konuştu: “Asıl hedefimiz ligde kalmak. Kupada finale yükselmenin verdiği moral ve motivasyonu iyi kullanarak, Gençlerbirliği maçı ile başlayan 4 maçlık seri yakalayıp, ligde kalmak istiyoruz. Kupada finale yükselme başarımızı, ligde kalarak daha da anlamlı kılmayı arzuluyoruz. Finalde kupayı kaldırmak ikinci hedefimiz.”
Trabzonspor üzgün
Türkiye Kupası yarı finalinde penaltı atışları sonucu Kayseri Erciyesspor’a elenen Trabzonsporlu futbolcularda büyük üzüntü yaşanıyor.
Bordo-mavili futbolculardan Ceyhun Eriş, K.Erciyesspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını, ancak turu geçecek sonucu elde edemediklerini belirterek, “Kısmet yani, olacağın önüne geçilmez. Çok üzüntülüyüz” dedi.
Söylenecek çok fazla şeyin olmadığını ifade eden Ceyhun, “UEFA Kupası’na katılmak için kupa önemliydi. Herkes üzülüyordur, ancak bizim kadar üzülen yoktur. Bundan sonra lige bakacağız. Önümüzdeki maçları kazanıp UEFA’ya gitmek istiyoruz” diye konuştu. Erdinç ise ligde tüm takımların birbirini yenecek güçte olduğunu kaydederek, “Takımların form durumları ve güçleri birbirine çok yakın. K.Erciyesspor ile bir final maçı oynadık ve kaybettik. Çok üzgünüz. Taraftarlarımızı sevindiremedik. Önümüzde 5 maç var ve UEFA için uğraşacağız” dedi. Mısırlı futbolcu Ayman Abdelaziz ise iyi oynadıklarını, ancak finale çıkamadıklarını belirterek, “Hepimiz çok üzgünüz. İnşallah ligde telafi edeceğiz” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Ayı gördü, rekor kırdı

SONRAKİ HABER

‘Kaliteyi yükseltmeliyiz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...