07 Mayıs 2007 00:00

Bildiri teknik çalışmadan ötürü kaldırılmış

Genelkurmay Başkanlığı, cumhurbaşkanlığı sürecinde yayınladığı bildirinin, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe’de yaptığı görüşmenin ardından internet sitesinden kaldırılmasını, “Teknik çalışma” olarak açıkladı

Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, cumhurbaşkanlığı sürecinde yayınladığı bildirinin, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe’de yaptığı görüşmenin ardından internet sitesinden kaldırılmasını, “Teknik çalışma” olarak açıkladı.
27 Nisan 2007 tarihindeki sert açıklamanın ardından Erdoğan ve Büyükanıt önce telefonla ardından da Dolmabahçe’de baş başa görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından önceki gün Genelkurmay internet sitesinde yapılan değişiklik dikkat çekti. Sitede yer alan bazı bilgilerle birlikte muhtıranın yayından kaldırıldığı görüldü.
Dün basında bu durumun, Büyükanıt ve Erdoğan arasındaki görüşmeden kaynaklandığına ilişkin yorumlar yapıldı. Bunun üzerine dün Genelkurmay’ın internet sitesine bir açıklama konuldu. Açıklamada, “Genelkurmay Başkanlığı web sayfasında yapılan bazı düzenlemelerin basın ve yayın organlarında değişik şekillerde yorumlandığı görülmektedir. Düzenlemeler, web sayfasının yeniden yapılandırılması için bir süreden beri yürütülmekte olan bazı teknik çalışmalar olup, başka herhangi bir anlam ve amaç taşımamaktadır. Düzenlemeler sonucu, web sayfasından kaldırılan bilgilere arşivden ulaşmak mümkün olacaktır” denildi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Aleviler ve Siyaset konferansı Ankara’da

SONRAKİ HABER

‘Mümkünse seçim öne alınmalıdır’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...