09 Mayıs 2007 00:00

İlk randevu Utah’ın

NBA’de play-off serisine dün yapılan 2 maçla devam edilirken, Batı Konferansı yarı finalindeki ilk karşılaşmada Utah Jazz, Golden State Warriors’ı 116-112 yendi.

Paylaş

NBA’de play-off serisine dün yapılan 2 maçla devam edilirken, Batı Konferansı
yarı finalindeki ilk karşılaşmada Utah Jazz, Golden State Warriors’ı 116-112 yendi. Utah Jazz’da mücadeleye ilk 5’te başlayan Mehmet Okur, 39 dakika 24 saniye sahada kalırken, 21 sayı, 11 ribaunt ve 2 asistlik performansıyla “double double” yaparak galibiyete önemli katkı yaptı. Jazz’da ayrıca Deron Williams 31 sayı, 8 asist ve 5 ribauntla, Matt Harpring 21 sayıyla, Carlos Boozer da 17 sayı ve 20 ribauntla galibiyette etkili oldular.
Önceki turda Dallas Mavericks’i eleyerek büyük bir sürprize imza atan Golden State Warriors’ta ise 5 oyuncunun çift haneli rakamlara ulaşması yenilgiyi engelleyemedi. Baron Davis’in 24 sayı ve 7 asistlik performansının yanı sıra 21 sayı ve 10 ribauntla “double double” yapan Jason Richardson’un çabaları da yeterli olmadı. Matt Barnes, 20 sayı ve 10 ribauntla, Al Harrington ise yine 21 sayıyla Warriors’un skor üreten oyuncularıydı.
Pistons emin adımlarla...
Doğu Konferansı’ndaki maçta ise Detroit Pistons, sahasında Chicago Bulls’u 108-87 yenerek seride durumu 2-0’a taşıdı.
Elemelerin ilk ayağında Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic’i 4-0 yenerek yarı finale çıkan Pistons, Chicago ekibiyle yaptığı ikinci maçı da kazanarak play-offlardaki yenilmezlik serisini sürdürdü. Karşılaşmada, ev sahibi takımın en skorer ismi 25 sayı ve 7 ribauntla Tayshaun Prince oldu. Richard Hamilton, 24 sayı ve 9 ribauntla, Chris Webber ise 22 sayıyla galibiyete katkı sağladı.
Play-off serisinde bugün New Jersey Nets-Cleveland Cavaliers ile San Antonio Spurs-Phoneix Suns maçlarıyla devam edilecek. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Henüz şampiyon değiliz’

SONRAKİ HABER

Kupada final zamanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...