10 Mayıs 2007 00:00

Gökdeniz ve Yattara yetişiyor

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe maçında takımdaki yerini alacağı açıklandı.

Paylaş

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe maçında takımdaki yerini alacağı açıklandı.
Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, yaptığı açıklamada, sağ ayak bileğinde ödem oluşan ve Sivasspor maçının ardından antrenmanlara çıkamayan Gökdeniz Karadeniz’in durumunun iyiye gittiğini belirterek, “Gökdeniz, tedaviye olumlu yanıt veriyor. Büyük bir ihtimalle durumu düzelir, Fenerbahçe maçına yetişir” dedi. Güney, Gökdeniz ile birlikte antrenmanlara çıkamayan bir başka oyuncu Yattara’yı da Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalıştıklarını ve bu futbolcunun da büyük olasılıkla bu maçta forma giyeceğini kaydetti.
Köksal Güney, Sırbistan milli takım kampında sakatlanan Stepanov’un ülkesine gideceğini belirterek, “Stepanov’un ağrıları uzadı. Daha önce milli takım doktorları tarafından muayene edilmişti. Orada kontrol olacak. Sezonu kapadı” dedi.
Güney, Stepanov ile birlikte yine sezonu kapayan Musa, Risp ve Ufukhan’ın da Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini söyledi.
Şimşek: F.Bahçe’yi yeneceğiz
Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılarak üst sıralara yeniden bir heyecan getireceklerini söyledi.
Şimşek, yaptığı açıklamada, Trabzonspor’da şu anda bir kaos ortamının yaşandığını belirterek, “Ama Fenerbahçe bu ortamımızdan faydalanamayacak. Futbol takımımız gerekeni yapacak. Kaos ortamını unutturacak şekilde taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceklerdir” dedi.
Futbolcuların ve taraftarlarının gözünde Fenerbahçe galibiyetlerinin ne kadar önemli olduğunu bildiğini ifade eden Şimşek, “Fenerbahçe nereye giderse gitsin biz kendi yolumuza gidiyoruz. Fenerbahçe galibiyetiyle Trabzonspor taraftarının yüreklerine su serpeceğiz” diye konuştu.
Karşılaşmanın İzmir’de oynanmasıyla Fenerbahçe’ye ceza değil, mükafat verildiğini savunan Şimşek, şöyle konuştu: “Ama bizim için çok önemli değil. Orada da burada da oynadık. İzmir’de de oynarız. Taraftarlarımızı da tribünlere bekleyeceğiz. Trabzonspor’a yakışır bir netice alacağız inşallah. Böylece üst sıralara tekrar heyecan getireceğiz.”
PFDK’ya sevk edildiler
Bu arada Trabzonspor’un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildiği bildirildi. Bordo-mavili kulün internet sitesinde yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Sivasspor maçının 11. dakikasından itibaren maçın 60. dakikasına kadar muhtelif zaman ve tekrarlarla taraftarlarımızın topluca Fenerbahçe ile Ali Koç aleyhine yaptıkları çirkin tezahüratlar nedeniyle PFDK’ya sevk edildi” denildi. Futbol Federasyonu’nun bundan dolayı bordo-mavili kulüpten savunma istediği kaydedildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Ferguson’un favorisi Milan

SONRAKİ HABER

Adaylara medya takibi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...