10 Mayıs 2007 00:00

Phoenix eşitliği sağladı

NBA’de play-off serisine dün yapılan 2 maçla devam edildi. Batı Konferansı play-off’larının yarı finalinde karşı karşıya gelen Phoneix Suns ile San Antonio Spurs maçından galip ayrılan taraf 101-81’lik skorla Suns oldu.

Paylaş

NBA’de play-off serisine dün yapılan 2 maçla devam edildi.
Batı Konferansı play-off’larının yarı finalinde karşı karşıya gelen Phoneix Suns ile San Antonio Spurs maçından galip ayrılan taraf 101-81’lik skorla Suns oldu. Phoneix’teki mücadelede Phoenix Suns, rakibini yenerek seride 1-1 eşitliği sağladı. Batı Konferansı’nda şampiyonluğun en güçlü adaylarından Suns’ta Amare Stoudemire maç boyunca ürettiği 27 sayı ve 9 ribauntla karşılaşmanın yıldızı oldu. Kanadalı oyun kurucu Steve Nash, 20 sayı ve 16 asistle, Raja Bell ise 18 sayıyla oynadı. Konuk takımda ise Tim Duncan 29 sayı ve 11 ribauntla oynadı.
Cleveland doludizgin
Play-off serisinin ikinci turunda New Jersey Nets ile karşılaşan Cleveland Cavaliers, serinin ikinci maçında rakibini 102-92 yenerek durumu 2-0’a taşıdı.
Doğu Konferansı’nın ilk turunda Washington Wizards ile karşılaşan ve bu seriyi yenilgisiz kapatan Cavaliers, Nets ile yaptığı 2. maçı da kazanarak play-off’lardaki namağlup unvanını korudu. Mücadelede, ev sahibi takımdan LeBron James, 36 sayı ve 12 asistlik performansıyla galibiyette başrolü oynadı. Sahaya ilk 5’te çıkan tüm oyuncuların çift haneli rakamlara ulaştığı Cavaliers’te Sırp Aleksander Pavlovic 17 sayıyla, Litvanyalı Zydrunas Ilgauskas ise 13 sayı ve 9 ribauntla galibiyete katkı sağladı. New Jersey Nets’te ise Vince Carter 26 sayı üretti.
Play-off serisi ikinci tur maçlarına bugün oynanacak Utah Jazz-Golden State Warriors maçıyla devam edilecek.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Beşiktaş’tan teklif aldım’

SONRAKİ HABER

Ferguson’un favorisi Milan

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...