10 Mayıs 2007 00:00

‘Beşiktaş’tan teklif aldım’

İran’ın Persepolis takımını çalıştıran Mustafa Denizli, Beşiktaş’ın başına geçmesi için resmi teklif aldığını söyledi.

Paylaş

İran’ın Persepolis takımını çalıştıran Mustafa Denizli, Beşiktaş’ın başına geçmesi için resmi teklif aldığını söyledi. İran’ın Fars Haber Ajansı’na konuşan Mustafa Denizli, Fransız teknik adam Jean Tigana’nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına giren Beşiktaş’tan resmi teklif aldığını itiraf etti. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaşlı yöneticilerden gelen daveti daha yanıtlamadığını belirterek, Persepolis takımı ile olan sözleşmesinin de henüz sona ermediğinin altını çizdi.
Diğer İran takımlarından ve bazı yabancı ekiplerden de teklifler aldığını hatırlatan Denizli, kararını sezon sonunda vereceğini ifade ederek, bu durumda hiçbir teklif konusunda yorum yapmak istemediğini söyledi.
Persepolis Kulübü başkanının istifası ile kulüpte yaşanan belirsizliğe de değinen Denizli, bunun takımın yararına olmadığını, oyunculara moral toplayabilmeleri için birkaç gün izin verdiğini, ancak bu durumda takımından çok umutlu olmadığını da sözlerine ekledi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

F.Bahçe Ülker ile Daçka 3. kez karşı karşıya

SONRAKİ HABER

Phoenix eşitliği sağladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...