10 Mayıs 2007 00:00

Erhan Tuncel adliyeye getirildi

Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nden soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları Selim Berna Altay ile Fikret Seçen’e içinde bir dilekçe bulunan mektup göndererek bazı bilgiler vereceğini bildiren Hrant Dink’in öldürülmesinde ‘azmettirici’ olduğu öne sürülen Erhan Tuncel, savcılar tarafından dinlenmesi için cezaevinden İstanbul’a getirtildi.

Paylaş

Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nden soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları Selim Berna Altay ile Fikret Seçen’e içinde bir dilekçe bulunan mektup göndererek bazı bilgiler vereceğini bildiren Hrant Dink’in öldürülmesinde ‘azmettirici’ olduğu öne sürülen Erhan Tuncel, savcılar tarafından dinlenmesi için cezaevinden İstanbul’a getirtildi. Adliyede, Cumhuriyet Savcısı Altay’ın odasına alınan Tuncel’in bilgi vermekten vazgeçerek, herhangi bir şey anlatmadığı iddia edildi.
Öte yandan Yasin Hayal’in, savcılığa gönderdiği dilekçelerde, “Devletimizin bu şekilde zor durumda kalacağını bilseydim bu hadiseye iştirak etmezdim” ifadesine yer verdiği öğrenildi. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Engelliler Haftası yürüyüşle başlıyor

SONRAKİ HABER

İzmir’in su kaynakları kıt

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...