12 Mayıs 2007 00:00

Beşiktaş 6 eksikle hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Süper Lig’de yarın deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Paylaş

Beşiktaş, Süper Lig’de yarın deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan basına kapalı antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların, pas çalışmasının ardından tekniğe dayalı bireysel çalışmalar ve taktik varyasyonlar gerçekleştirdikleri bildirildi. İdman, küçük sahadaki çift kale maçla sona erdi.
Antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Mustafa, Ali Tandoğan, İbrahim Akın, Delgado, Ricardinho ve Nobre’nin katılmadıkları duyuruldu.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, Mustafa’nın Bursaspor maçında da görev yapamayacağını, diğer futbolcuların durumunun ise bugün yapılacak son çalışmanın ardından netlik kazanacağını söyledi.
Siyah-beyazlılar, Bursaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yapacağı idmanla tamamlayacak ve öğleden sonra karayoluyla Bursa’ya gidecek.
Sarı kart alarmı
Bu arada Beşiktaş’ta, Bursaspor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Siyah-beyazlılarda, gergin geçmesi beklenen Bursaspor karşılaşması öncesi toplam 10 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Sezon başından bu yana toplam 3’er sarı kartı bulunan Nobre, Ricardinho, Fahri, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Koray, Serdar, Mehmet Sedef, Ali Tandoğan ve Mustafa Doğan, Bursaspor maçında da sarı kart görmeleri halinde, gelecek haftaki Ankaraspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Fenerbahçeli bayanlar şampiyonluk arıyor

SONRAKİ HABER

‘Tercihim Avrupa’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...