13 Mayıs 2007 00:00

Utah Jazz farklı yenildi

NBA’de play-off serisine, dün yapılan Golden State Warriors-Utah Jazz maçıyla devam edildi.

Paylaş

NBA’de play-off serisine, dün yapılan Golden State Warriors-Utah Jazz maçıyla devam edildi.
Golden State Warriors sahasında oynamanın avantajını kullanarak maçtan 125-105 galip ayrılarak, seride durumu 2-1’e getirdi.
Batı Konferansı play-off yarı final serisinde daha önce sahasında oynadığı 2 maçı kazanmayı başaran Mehmet Okur’un takımı Jazz, deplasmanda yaptığı 3. maçı kaybetti. Jazz’da sahaya ilk 5’te çıkan ve 35 dakika 39 saniye sahada kalan Mehmet Okur, 15 sayı, 6 ribaunt ve 2 asistle mücadeleyi tamamladı.
Jazz’da 5 oyuncunun çift haneli rakamlara ulaşması galibiyet için yeterli olmazken, 19 sayı ve 11 ribauntla “double double” yapan Carlos Boozer, takımının en skorer oyuncusu oldu. Rus forvet Andrei Kirilenko’nun 15 sayı ürettiği karşılaşmada, Deron Williams 14 sayıyla oynadı.
Ev sahibi Golden State Warriors’ta ise play-off serisinin ilk turunda Dallas Mavericks maçlarının kahramanı olan Baron Davis, Jazz karşısında da kendini göstermeye başladı.
Davis, 34 dakika süre aldığı mücadeleye 32 sayı sığdırırken, 9 da ribaunt aldı ve gecenin yıldızı oldu. 25 sayı ve 5 ribauntluk performans sergileyen Jason Richardson, ev sahibinin bir diğer etkili ismi olurken, Al Harrington 15, Mickael Pietrus ise 14 sayıyla galibiyete katkı sağladılar.
Bu iki takım arasında serinin 4. maçı yarın yine Oackland’ta yapılacak.
Öte yandan ligde play-off serisine bugün yapılacak Cleveland Cavaliers-New Jersey Nets, Phoneix Suns-San Antonio Spurs maçlarıyla devam edilecek. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

SÖZ OLA, TORBA DOLA

SONRAKİ HABER

Potada play-off yarı finalleri başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...