14 Mayıs 2007 00:00

Magazine kötü haber

Sabah kuşağının dengeleri son haftalarda alt üst oluyor. Aylardır egemenliği bırakmayan magazin programı Dobra Dobra, reyting sıralamasında Sabahın Körü’nün altında kaldı.

Paylaş

Sabah kuşağının dengeleri son haftalarda alt üst oluyor. Aylardır egemenliği bırakmayan magazin programı Dobra Dobra, reyting sıralamasında Sabahın Körü’nün altında kaldı. Sabahın Körü, daha sosyal içeriğiyle dikkat çeken bir program.
Günün hemen her saatine yayılan magazin programları, artık gerilemeye başladı. Bir süredir sabah kuşağına damgasını vuran Dobra Dobra programı, diğer kanallar tarafından da örnek alınmıştı. Bu da, öğleye kadar televizyonun magazine teslim olmasına neden oldu. Kanal D’deki program, yüksek bir transfer ücretiyle, gelecek dönem için Fox’la anlaşmıştı.
Aynı kuşağın yükselen programı ise, Sabahın Körü. Metin Şentürk ile Seray Sever’in sunduğu program, son olarak Başbakan Tayyip Erdoğan’ın arayarak konuk olan kadına yardım etmesiyle gündeme gelmişti.
Bugüne kadar Dobra Dobra karşısında Show, atv ve Star’da yayınlanan tüm programlar tutunamamış, bir süre sonra yayından kalkmıştı. Sabahın Körü bu kuşakta Dobra Dobra’yı geçmeyi başararak izleyicinin sabah kuşağında sosyal içerikli konulara da ilgi gösterdiğini kanıtladı.
Geçen hafta, iki programın gündemleri şöyleydi: Sabahın Körü’nde gözleri görmeyen küçük Alya ile koruyucu annesi Sevgi Hanım’ın hikayesi, Dobra Dobra’da ise MSN’de tanıştığı 60 erkekle birlikte olduğunu anlatan Şebnem Berrak A. vardı. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Ece Temelkuran’ı susturdular!

SONRAKİ HABER

Aşkı uğruna zincire vuruldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...