14 Mayıs 2007 00:00

Süper Lig’de 2 Gençlerbirliği

Lig A’da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, ligin bitimine 1 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Paylaş

Lig A’da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, ligin bitimine 1 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.
Ankara temsilcisi, 33. haftada yaptığı Kocaelispor karşılaşmasından 2-0’lık galibiyetle ayrılarak ligin bitimine 1 hafta kala en yakın takipçisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı ve şampiyonluğunu ilan etti.
Kocaelispor maçının ardından başkent ekibinde futbolcular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Türk Telekomspor ve Malatyaspor-Samsunspor maçlarının golsüz berabere sonuçlanmasıyla sahada büyük mutluluk yaşadılar.Başkan Cavcav, eski teknik direktörleri Metin Diyadin’in de takıma katkıları olduğunu belirterek, ‘’Biz o değişikliği yapmasaydık, bu hale gelemezdik. Önemli olan OFTAŞ Spor’un şampiyonluğuydu. Bunu da başardık. Bu yıl Gençlerbirliği’nin altın yılı oldu’’ diye konuştu. Gençlerbirliği OFTAŞ Başkanı Turgay Kalemci de ‘’ Ankara futboluna değişik bir çehre katacağız’’ dedi.
Son bilet sahibini bekliyorLig A’dan Süper Lig’e çıkacak 2. takım da son hafta maçlarıyla belli olacak. Son hafta yapılacak İstanbulspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kocaelispor-Malatyaspor maçlarının ardından Süper Lig’e doğrudan çıkacak 2. takım da belirlenecek. Bu arada Lig A’da son 3 sırayı alan Akçaabat Sebatspor, Uşakspor ve Türk Telekom, Lig B’ye düştü. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Delikanlı

SONRAKİ HABER

Ve şampiyon Fenerbahçe

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...