17 Mayıs 2007 00:00

F.Bahçeli bayanlar şampiyonluğu kutladı

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off final serisi son maçında Beşiktaş’ı 59-57 yenerek 2006-2007 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, kupa sevincini özel bir yemekle kutladı.

Paylaş

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off final serisi son maçında Beşiktaş’ı 59-57 yenerek 2006-2007 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, kupa sevincini özel bir yemekle kutladı.
Çengelköy’de bir restaurantta düzenlenen yemeğe, antrenör Zafer Kalaycıoğlu, basketbol şube kaptanı Remzi Dilli ve tüm sporcular katılırken, yabancı oyuncular Cappie Pondexter, Tammy Sutton Brown ve Linda Frohlich ülkelerine erken gitmelerinden dolayı takım arkadaşlarıyla vedalaştılar.
Oyuncular, Nevriye Yılmaz ve Birsel Vardarlı 100. yılda kazanılan şampiyonluğun mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını dile getirdiler.
Beşiktaş tepkili
Öte yandan Beşiktaş’ın basketbol şube koordinatörü Hasan Bozkurter, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in istifa etmesi gerektiğini söyledi. Play-off final serisi son maçının Caferağa Spor Salonu’nda yapılmasına tepki gösteren Bozkurter, “2010 Dünya Şampiyonası’nı ülkemizde düzenleyecek bir federasyonun, 24 saniye cihazı ve skorbordu çalışmayan bir salonda final oynatması gerçekten ayıptır“ şeklinde konuştu.
Hasan Bozkurter, salonda çirkin tezahürat ve küfür olduğunu, sahaya yabancı maddeler atıldığını, ancak hakemlerin bir kez bile anons ettirmediklerini ifade ederek, “Bu maçın kazananı yoktur, kaybedeni vardır. O da Türk basketboludur. Stadımızda, salonumuzda küfür olmuyor diyenler utanmışlardır” diye konuştu. Bozkurter, kupa töreni için sahaya çıktıklarını, ancak oyuncuların üzerine bozuk para, su şişeleri atıldığını ifade ederek, “Can güvenliğimiz olmadığı için soyunma odasına döndük ve madalya törenine çıkamadık” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Utah Jazz konferans finalinde

SONRAKİ HABER

‘Şimdi sıra krallıkta’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...