17 Mayıs 2007 00:00

Galatasaray taktik çalıştı

Galatasaray, Fenerbahçe ile 19 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Paylaş

Galatasaray, Fenerbahçe ile 19 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan basına kapalı antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların, koşunun ardından önce teknik, daha sonra iki takım halinde dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptığı açıklandı.
Tedavilerinin ardından Hasan Şaş ve Arda’nın sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde çalıştığı, Okan ve Cihan’ın tedavilerine de sağlık merkezinde devam edildiği kaydedildi.
Galatasaray, hazırlıklarını bu sabah ve yarın akşamüstü yapacağı basına kapalı antrenmanlarla tamamlayarak, Fenerbahçe karşılaşması için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek. Bu arada Galatasaray’ın uzun süredir sakatlıkla boğuşan genç futbolcularından Aydın, dün Acıbadem Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Aydın’ın durumunun iyi olduğu bir süre hastanede dinlendirileceği açıklandı.
Biletler tükendi
Öte yandan 19 Mayıs Cumartesi günü oynanacak derbi maçın biletlerinin tükendiği açıklandı.
Galatasaray Kulübü’nün internet sitesinden yapılan açıklamada, bu sabah saat 10.00’da Biletix gişelerinde satışa sunulan biletlerin tamamının kısa sürede satıldığı duyuruldu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Zico ve Roberto Carlos haberlerine yalanlama

SONRAKİ HABER

Utah Jazz konferans finalinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa