17 Mayıs 2007 00:00

Üniversitede sponsorsuz şenlik

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde, TMMOB Öğrenci Üye Komisyonları tarafından, kâr amacı güdülmeden ve sponsor kullanılmadan bahar şenliği düzenlendi.

Paylaş

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde, TMMOB Öğrenci Üye Komisyonları tarafından, kâr amacı güdülmeden ve sponsor kullanılmadan bahar şenliği düzenlendi. Öğrencilerin katılımının ve ilgisinin yoğun olduğu şenlik, öğrenci-öğretim görevlisi buluşmasının ardından spor turnuvaları, film gösterimleri, panel ve konserler şeklinde devam etti.
Şenliğin düzenleyicilerinden Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Ergin Polat ve Haberleşme Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Sezer Çay, bu tür şenliklerle, öğrencilerin sosyal etkinliklerin içinde daha aktif şekilde yer almalarını sağlamayı amaçladıklarını söylediler.
Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Tuncay Ekinci de organizasyon şirketlerinin öznesi olduğu şenliklerin, öğrenci ve öğretim üyelerini yansıtmadığını belirterek “İçi boşaltılmış ve yalnızca eğlenceden ibaret şenliklere alternatif bir şenlik düzenledik. Ve bu sene üniversitedeki tek şenlik olduğundan birçok kampusten katılımlar oldu. TMMOB Öğrenci Üye Komisyonları olarak, sponsorların olmadığı ve kâr amacının güdülmediği bir şenlik örgütlemeyi düşündük ve binlerce öğrencinin katıldığı bir şenlik düzenlemeyi başardık” dedi.
ÖNCEKİ HABER

Korku dolu anlar!

SONRAKİ HABER

ÖZGÜRLÜKLER

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...