21 Mayıs 2007 00:00

Aynı aileden 6 kişi ölü

Sivas’ta katliam gibi kazada bir aile yok oldu. Öte yandan yurt genelinde yaşanan kazalarda çok sayıda vatandaş öldü ve yaralandı

Paylaş

Sivas’ta katliam gibi kazada bir aile yok oldu. Öte yandan yurt genelinde yaşanan kazalarda çok sayıda vatandaş öldü ve yaralandı.
Gölova ilçesi Çobanlı köyü yakınlarındaki rampada, İstanbul’dan Erzincan’a giden Dündar Yıldıran yönetimindeki 34 TD 3793 plakalı otobüs ile karşı yönden gelen Metin Demir (31) idaresindeki 25 ET 063 plakalı otomobilin çarpışması sonucu ölenlerin sayısının 6 olduğu tespit edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin, otomobil sürücüsü Metin Demir ile araçta bulunan annesi Makbule, babası Abdulkadir, eşi Hatice ve çocukları Abdulkadir ile Sudem Demir oldukları açıklandı. Bu kişilerden 4-5 yaşlarındaki Abdulkadir Demir’in, yaralı olarak kaldırıldığı Suşehri Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybettiği, diğerlerinin ise olay yerinde yaşamlarını yitirdiği bildirildi. Kazada, yolcu otobüsünde bulunan ve kimlikleri henüz öğrenilemeyen 2 yaralının, Erzincan’ın Refahiye ilçesindeki hastanelere sevk edildiği belirtildi.
Yanarak öldüler
Öte yandan Karabük’te meydana gelen kazada trafik kazasında, çarpmanın etkisiyle yangın çıkan otomobildeki 2 kişinin yanarak öldüğü belirlendi. Alınan bilgiye göre, Acıöz Köyü’nde Ahmet Eken yönetimindeki 78 EB 121 plakalı otomobille çarpışan sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 JN 864 plakalı otomobilde yaşamını yitiren 2 kişinin cesedine otopsi yapıldığı, bu kişilerin yanarak öldüklerinin tespit edildiği bildirildi. Ölen Nuri Ergin ile Eyüp Tosun’un cesetlerinin belirlenmesi amacıyla DNA testi yapılacağı öğrenildi.
Ayrıca Bilecik’te Mesut Aydın’ın kullandığı 11 AU 122 plakalı kamyonet, Bilecik-Sakarya karayolunun 9. kilometresi Gülümbe rampalarında devrildi. Kazada Mesut Aydın öldü. Karaman’da Abdurrahman Sakallı (70) idaresindeki 70 AN 974 plakalı otomobil, Karaman-Kızılkaya karayolunun 10. kilometresinde devrildi. Kazada, Sakallı olay yerinde hayatını kaybetti. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Kırım-Kongo paniği

SONRAKİ HABER

BAYKUŞ

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...