23 Mayıs 2007 00:00

Anti Hürriyet’ten yeni kampanya

Hürriyet gazetesine tepki olarak kurulan “anti-Hürriyet” adlı internet sitesinde, Hürriyet’in darbe karşıtı eleştirilere yer vermemesine dikkat çekiliyor.“www.anti-hurriyet.com” adresinden yayın yapan sitenin kuruluş felsefesi şöyle anlatılıyor: “Ülkenin huzura ihtiyacı olduğu şu günlerde, barış, sevgi mesajlarının verilmesi gerektiği şu günlerde, gerek yaptığı taraflı habercilikle, gerekse okurlarına uyguladığı çifte standartla Hürriyet demokrasiye karşı bir savaş açmıştır.” Sitede Hürriyet, Genelkurmay’ın internet sitesinde yayınlanan ve hükümeti eleştiren açıklamanın ardından “ateşe körükle gitmekle” suçlandı. Hürriyet’in sitesinin okuyucuların darbe karşıtı yorumlarını yayınlamadığını belirten anti-Hürriyet’çiler, “Hürriyet gazetesi ve internet sayfası demokrasiye karşı savaş açmıştır” dedi. “Tank ve postalların gölgesinde yapılan haberciliğe karşı çıkıyoruz” ifadesini kullanan sitenin üst kısmında Hürriyet logosu ile bir tank fotoğrafı birlikte kullanıldı. (MEDYA SERVİSİ)

Paylaş

Hürriyet gazetesine tepki olarak kurulan “anti-Hürriyet” adlı internet sitesinde, Hürriyet’in darbe karşıtı eleştirilere yer vermemesine dikkat çekiliyor.
“www.anti-hurriyet.com” adresinden yayın yapan sitenin kuruluş felsefesi şöyle anlatılıyor: “Ülkenin huzura ihtiyacı olduğu şu günlerde, barış, sevgi mesajlarının verilmesi gerektiği şu günlerde, gerek yaptığı taraflı habercilikle, gerekse okurlarına uyguladığı çifte standartla Hürriyet demokrasiye karşı bir savaş açmıştır.”
Sitede Hürriyet, Genelkurmay’ın internet sitesinde yayınlanan ve hükümeti eleştiren açıklamanın ardından “ateşe körükle gitmekle” suçlandı. Hürriyet’in sitesinin okuyucuların darbe karşıtı yorumlarını yayınlamadığını belirten anti-Hürriyet’çiler, “Hürriyet gazetesi ve internet sayfası demokrasiye karşı savaş açmıştır” dedi. “Tank ve postalların gölgesinde yapılan haberciliğe karşı çıkıyoruz” ifadesini kullanan sitenin üst kısmında Hürriyet logosu ile bir tank fotoğrafı birlikte kullanıldı. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Arabesk

SONRAKİ HABER

Provokasyon gibi röportaj

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...