29 Mayıs 2007 00:00

polis anonsları

* Park etmiş bir sürücünün arkasından trafik polisinin yaptığı anons “İşitme engelli sürücümüz, lütfen siz de devam edin.”

Paylaş

* Park etmiş bir sürücünün arkasından trafik polisinin yaptığı anons “İşitme engelli sürücümüz, lütfen siz de devam edin.”
* Yer Bahariye, İstanbul. Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasındaki megafondan bir anons yükseliyor: “Falanca plakalı aracın sahibi, lütfen hareket ediniz.” Karşı taraftan geçmekte olan diğer bir polis arabasının megafonundan duyulan anons ise şu: “Lütfenini yiyim Mıstafaaaa!”
* Manav tezgahının karşısında trafik kazası olur. Yaklaşık 10-15 dakika sonra bir polis arabası tam tezgahın önünde durur. Kendilerine doğru gelen kaza aracı sahiplerine megafonla seslenirler: “Biz trafik değiliz. Karpuz alıp gidicez!”
* Meydan tarafında, karşılıklı iki şeritten birbirlerine doğru gelen polis arabalarının birinden duyulan cümle: “İftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruz.” Gelen cevap evlere şenlik: “Komiserinkinde susam olmasın. Tekrar ediyorum, komiserinkinde susam olmasın.”
* Trafiğin sıkışık olduğu bir zamanda tüm araçlar ağır ağır gidiyorken dikiz aynasında makyajını tazeleyen bayana: “Devam et, kuaförde değilsin trafiktesin, kendine gel, gaza bas!”
* Patates, soğan satan bir araba tam ışıkların önünde ileri-geri giderek bir şeyler yapmaya çalışırken, trafik polisi arabanın sağa doğru çekmesini anons eder. Ama adam oralı olmaz. Birkaç anonstan sonra polis, “Patatesçiii! Çek lan arabayı sağa!” diye fırçayı basar. Bunun üzerine patates kamyonundan gelen anons: “Tamam ekip otosu çekiyoz, ne bagırıyon? Bizim de gururumuz var herhalde!”
ÖNCEKİ HABER

ABAKÜS

SONRAKİ HABER

battaniye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa