29 Mayıs 2007 00:00

Çorum’da şüpheli yangın

Çorum’da bir apartman dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 8. Sokak’ta S.ǒye ait apartman dairesinde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangına, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Paylaş

Çorum’da bir apartman dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 8. Sokak’ta S.ǒye ait apartman dairesinde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangına, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Bu sırada, yangının çıktığı 4 katlı apartman ile yan taraftaki bazı apartmanlar, güvenlik nedeniyle polis ekipleri tarafından boşaltıldı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangın çıktığı sırada dairede kimsenin bulunmadığı bildirildi.
Olayın ardından çevre sakinleri, yangından önce apartman dairesinde çok şiddetli patlama sesi duyduklarını, evlerinden çıktıklarında 1 kişinin bölgeden kaçarak uzaklaştığını gördüklerini ifade ettiler. Olay yerinde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fahri Kaplan ise yaptığı açıklamada, kundaklama ihtimali üzerinde durduklarını belirterek olayın tüm detaylarıyla araştırıldığını söyledi. Yangın çıkan apartman dairesinde yaşayanların, genelev ile ilgilerinin olduğu yönünde iddialar bulunduğunu ve bu iddiaların araştırıldığını belirten Kaplan, ‘’Olayın iki grup arasındaki menfaat çatışmasından kaynaklandığını değerlendiriyoruz. Olayda ilk belirlemelerde patlayıcı madde kullanılmadığını tespit ettik. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı’’ dedi. (Çorum/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Çaycuma’da uçurtma şenliği

SONRAKİ HABER

Bölgede sel iki günde 11 can aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...