31 Mayıs 2007 00:00

Beşiktaş Ertuğrul Sağlam’la anlaştı

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile anlaştığını bildirdi.Sağlam, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya’da görüştükten sonra, önceki gün de İstanbul’da Beşiktaş yöneticileri ile bir araya geldiğini belirtti.

Paylaş

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile anlaştığını bildirdi.
Sağlam, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya’da görüştükten sonra, önceki gün de İstanbul’da Beşiktaş yöneticileri ile bir araya geldiğini belirtti.
Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağladıklarını ifade eden Sağlam, takımların transfer listelerinin gözde futbolcularından Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’un da kendisi ile birlikte siyah beyazlı takıma gelmek isteyebileceğini belirterek, “İki futbolcuyu zaten Beşiktaş almak istiyor. Ancak, bu konuda Kayserispor daha önce iki futbolcuyu satmayacağını açıklamıştı. Yönetimin bu konudaki tavrını bildiğim için ısrarcı olmam” diye konuştu.
Tello’ya sağlık kontrolü
Bu arada Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı ve dün İstanbul’a getirdiği Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello, sağlık kontrolünden geçti. Portekiz’in Sporting Lizbon takımında forma giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusuna, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde çeşitli sağlık kontrolleri ve testler uygulandı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kayserispor, Mehmet ve Gökhan’ı bırakmıyor

SONRAKİ HABER

Gerets’e uğurlama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...