01 Haziran 2007 00:00

‘Kadromuzu koruyacağız’

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, transfer döneminin başlayacağı 11 hazirandan sonra anlaştıkları Samsunsporlu Adnan ile Fenerbahçeli Serkan Balcı’nın Trabzon’a gelerek sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Paylaş

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, transfer döneminin başlayacağı 11 hazirandan sonra anlaştıkları Samsunsporlu Adnan ile Fenerbahçeli Serkan Balcı’nın Trabzon’a gelerek sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Albayrak, yaptığı açıklamada, ilk olarak Adnan ile anlaştıklarını belirterek, “Serkan ile de her konuda anlaştık. Herhangi bir sorunumuz yok. Bu 2 futbolcu 11 hazirandan sonra Trabzon’da resmi sözleşme imzalayacaklar ve Trabzonspor forması giyecekler” dedi. Transferde şu ana dek hiçbir oyuncularına bir talep gelmediğini ifade eden Albayrak, “Kulübe bu konuda gelen resmi bir teklif yok. Kaldı ki bu yıl hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız. Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Kadromuza yapacağımız takviyelerle de hedefine koşan bir Trabzonspor olacak” diye konuştu.
Hedef UEFA
Nuri Albayrak, Intertoto Kupası’nı çok ciddiye aldıklarını ve bu kupada rakiplerini geçip UEFA Kupası’na katılmak istediklerini belirterek, şöyle devam etti: “Intertoto Kupası’na bu sezon 2. turda katılacağız. 2 ve 3. turları geçmemiz halinde de UEFA Kupası’na katılma hakkı elde edeceğiz. Hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Intertoto Kupası’nı önemsiyoruz ve ciddiye alıyoruz. Buna göre de hazırlanacağız.”
Muhtemel rakipler belli oldu
Bu arada tarihinde ikinci kez UEFA Intertoto Kupası’na katılacak Trabzonspor’un 2. turdaki muhtemel rakipleri belli oldu.
Bordo-mavili takımın rakibi, Hırvatistan’ın NK Zagreb ile Arnavutluk’un Vllaznia takımları arasında yapılacak ilk tur maçları sonucunda tur atlayan takım olacak.
NK Zagreb-Vllaznia takımları 23 veya 24 Haziran tarihinde Hırvatistan, 30 Haziran veya 1 Temmuz tarihinde de Arnavutluk’ta karşılaşacaklar. NK Zagreb, 12 takımlı Hırvatistan Ligi’ni 92 puanlı şampiyon Dinamo Zagreb ve 72 puanlı Hajduk Split’in ardından 58 puanla 3.sırada bitirdi. Arnavutluk’un Vllaznia ekibi de 72 puanlı şampiyon Tiran ve 67 puanlı Teuta’nın ardından 63 puanla 3.sırayı alarak İntertoto Kupası’na katılmaya hak kazandı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Efes Pilsen’de moraller bozuk

SONRAKİ HABER

Millilerin bileği bükülmüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...