01 Haziran 2007 00:00

Kasımpaşaspor’da Süper Lig coşkusu

Lig A play off finalinde önceki gün, normal süresi 2-2, uzatma süresi 3-3 biten maçta Altay’ı penaltı atışları sonucunda 7-6 yenerek Süper Lig’e yükselen Kasımpaşaspor’da büyük sevinç yaşanırken,...

Paylaş

Lig A play off finalinde önceki gün, normal süresi 2-2, uzatma süresi 3-3 biten maçta Altay’ı penaltı atışları sonucunda 7-6 yenerek Süper Lig’e yükselen Kasımpaşaspor’da büyük sevinç yaşanırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Kasımpaşasporluları kabul etti. Futbolcular ve kulüp yöneticilerinin kendilerini tanıtmalarının ardından, Erdoğan, takımda en çok gol atan oyuncunun kim olduğunu sordu.
Kasımpaşaspor’u tebrik eden Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: “Şu anda duyguluyum, zira doğduğumuz, büyüdüğümüz ilçe bile değil, eski tabirle nahiye, şimdi semt. Ama namı değer bir semt Kasımpaşa. O tarihlerin birinci ligi, Kasımpaşa, Beykoz, Süleymaniye gibi... Şimdi tekrar birinci lige dönen bir takım var o da Kasımpaşaspor, bunun dışında yok. Siz, bunu başardınız, bundan dolayı tüm futbolcuları, yöneticileri ve yardımcı elamanları tebrik ediyorum.”
Kasımpaşaspor’un, altyapı tesisleri açısından iyi bir gelişme içerisinde olduğunu anlatan Başbakan Erdoğan, Kasımpaşaspor’un futbolun dışındaki branşlarda da kendini göstermeye başladığını söyledi.(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Irak’taki işkencelerde başsavcı parmağı

SONRAKİ HABER

Tuncay’ın gözü yurtdışında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa