02 Haziran 2007 00:00

OLEYİS İstanbul’a taşınacak

OLEYİS Genel Merkezi Ankara’dan İstanbul’a taşınıyor. OLEYİS Olağanüstü Genel Kurulu’nda bir dizi kararlar alındı. Genel kurulda OLEYİS Genel Başkanlığı’na Kamer Aktaş yeniden seçilirken,...

Paylaş

OLEYİS Genel Merkezi Ankara’dan İstanbul’a taşınıyor. OLEYİS Olağanüstü Genel Kurulu’nda bir dizi kararlar alındı.
Genel kurulda OLEYİS Genel Başkanlığı’na Kamer Aktaş yeniden seçilirken, yönetim kurulunda değişiklik oldu. Yeni yönetim kurulunun yaptığı görev dağılımında Hüseyin Güler genel başkan yardımcısı, Mehmet Emin Ünal genel sekreter, Seyfettin Baş genel mali sekreter, Ersin Altınkaya genel örgütlenme sekreteri, Sezayi Akbal genel toplu iş sözleşmesi ve hukuk sekreteri, Murat Türesinler genel eğitim sekreteri, Erkan Şener genel AR-GE sekreteri, Murat Yalnızlar genel sosyal ilişkiler ve kadın işçiler sekreteri olarak görevlendirildi.
Kongrede Manavgat Bölge Şubesi kapatılarak Antalya Bölge Şubesi’ne, Nevşehir Şubesi kapatılarak İç Anadolu Bölge Şubesi’ne bağlandı. Gaziantep’te faaliyet gösteren Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi ile Adana’da faaliyet gösteren Doğu Akdeniz Bölge Şubesi ise temsilcilik haline getirildi. Genel kurulda sendika genel merkezinin Ankara’dan İstanbul’a taşınması kararı da alındı. Sendikanın örgütlü olduğu işyerlerinin ve üyelerinin çoğunluğunun İstanbul’da bulunmasının bu kararın alınmasında önemli rol oynadığı dile getirildi. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

İşten atma tehdidi

SONRAKİ HABER

Sendika düşmanı patron AKP’den aday adayı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa