03 Haziran 2007 00:00

Yeni yönetim: Öncelik işçilerin birliği

DİSK’e bağlı Tekstil Sendikası, Mensa Şubesi’nde yeni yönetim görevine başladı. Nejdet Kuzu başkanlığında oluşan yönetim, öncelikli olarak görevlerinin Mensa Fabrikası’nda işçilerin birliğini sağlamak olduğunu ifade etti

Paylaş

DİSK’e bağlı Tekstil Sendikası, Mensa Şubesi’nde yeni yönetim görevine başladı. Nejdet Kuzu başkanlığında oluşan yönetim, öncelikli olarak görevlerinin Mensa Fabrikası’nda işçilerin birliğini sağlamak olduğunu ifade etti. Yaklaşık dört yıldan bugüne Mensa’da işçilerin ciddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken DİSK/Tekstil Mensa Şube Başkanı Kuzu, biriken sorunları çözmek için işçilerle birlikte mücadele edeceklerini ifade etti.
MENSA Fabrikası’nda 2003 yılından bu yana sorunların bitmediğini belirten Kuzu, işçilerin sürekli işten atıldığı, sendikanın ve işçilerin bu konuda dava üzerine dava açtığı Mensa’da en önemli sorunlardan birinin de ücretlerin düzenli ödenmemesi olduğunu kaydetti. Kuzu, zamanla tüm sorunları işçilerle birlikte çözeceklerini sözlerine ekledi. (Adana/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Memleket şairidir Nazım

SONRAKİ HABER

Türkiye Maden-İş’in kongresi başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...