05 Haziran 2007 00:00

Düğün hediyesi gaz maskesi

İki gazetecinin düğününde verilen hediye, gazeteciler arasında yaygın bir espriye konu oldu. Akşam gazetesi muhabiri Zana Yavuz ile 32. Gün ekibinden Meryem Karadaş’ın düğününde Yavuz’a meslektaşları tarafından düğün hediyesi...

Paylaş

İki gazetecinin düğününde verilen hediye, gazeteciler arasında yaygın bir espriye konu oldu. Akşam gazetesi muhabiri Zana Yavuz ile 32. Gün ekibinden Meryem Karadaş’ın düğününde Yavuz’a meslektaşları tarafından düğün hediyesi olarak gaz maskesi takıldı.
Hediye takdimi öncesinde yapılan anonsta, gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığına dikkat çekildi. “En son 1 Mayıs olaylarında Taksim’de gaz bombasından etkilenen gazetecilerden biri Zana Yavuz’du. Bunun için kendisine böyle anlamlı bir hediyeyi uygun gördük” diyen arkadaşları, para ya da altın yerine meslektaşlarına gaz maskesini taktı.
Meslektaşları tarafından alınan ilginç düğün hediyesi, Akşam Gazetesi İstanbul İstihbarat Şefi Hülya Ünlü tarafından verildi. Yavuz, ısrar üzerine gaz maskesini kafasına taktı. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bayülgen’in ‘İstanbul’da işe yaramayan şöhreti’

SONRAKİ HABER

KENT YAZILARI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...