05 Haziran 2007 00:00

Çete araç kurşunladı

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi yakınlarında geçen cumartesi günü sabaha karşı kamyonla çarpışan cipteki 4 kişinin öldüğü kaza ile ilgili ulusal bir gazeteye açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Nuri Günaydın’ın kullandığı otomobile dün sabah Trabzon’un Of İlçesi Dumlusu Köyü yakınlarında ateş açıldı.

Paylaş

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi yakınlarında geçen cumartesi günü sabaha karşı kamyonla çarpışan cipteki 4 kişinin öldüğü kaza ile ilgili ulusal bir gazeteye açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Nuri Günaydın’ın kullandığı otomobile dün sabah Trabzon’un Of İlçesi Dumlusu Köyü yakınlarında ateş açıldı. Günaydın, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle fındıklığa girerek durabilen araçtan yara almadan kurtuldu. Araçta 7 kurşun deliği bulundu.
Dinar İlçesi yakınlarında meydana gelen ve ünlü Susurluk kazasını anımsatan olay sonrasında açıklamalarda bulunan Anıl Turizm şirketinin sahibi Nuri Günaydın, olayda hayatını kaybeden Turan Balık ile birlikte Antalya’da bir otel yapmayı planladıklarını ve Balık’a da bu işi için 50 bin dolar verdiğini ileri sürmüş, “Kazadan sonra 50 bin dolar ortada yok. Birileri güvenlik güçlerinden önce arabaya girip bazı çek ve senetleri ve 50 bin doları da aldı. 14 milyon YTL’lik çek ve senet de kayıp” demiş, araçta bulunan silahların da Turan Balık’a ait olduğunu ileri sürmüştü. Gazetenin haberine göre araçtaki çek ve senetlerin arasında Nuri Günaydın’a ait senetlerin de bulunduğu iddia edilmişti.
Körfez Savaşı altınlarının ortaya çıktığı kazada ele geçen, 27 ve 64 milyon dolarlık iki senette alacaklı gözüken Saynur firmasının Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde olduğu tespit edildi. Firmanın yetkilileri, senetteki alacaklı firma adıyla şirketlerinin adının benzerlik taşıyabileceğini belirtip “Bizim senetlerle ilgimiz yok. Alacağımız da, senedimiz de yok. Suudi vatandaşını da tanımayız” dedi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Tanker dehşet saçtı

SONRAKİ HABER

Gölbaşı halkı mıcır ocağı istemiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...