06 Haziran 2007 00:00

Gençlerbirliği Avusturya’da hazırlanacak

Gençlerbirliği, 2007-2008 sezonu hazırlıklarını, 15-27 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da gerçekleştirecek.

Paylaş

Gençlerbirliği, 2007-2008 sezonu hazırlıklarını, 15-27 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da gerçekleştirecek. Kulüp genel menajeri Cem Onuk’un verdiği bilgiye göre, başkent ekibi 25 Haziran’da tesislerde toplanacak ve 13 Temmuz’a kadar çalışmalarını Ankara’da sürdürecek. Avusturya’daki kamp programı çerçevesinde kırmızı-siyahlılar, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Arsenal ile 19 Temmuz Perşembe günü bir maç yapacak. Bu karşılaşmanın tarihi henüz netlik kazanmazken, başkent ekibi 17 Temmuz Salı günü de Çek ekibi Mleda Broslaw ile karşı karşıya gelecek. Ankara’ya 27 Temmuz’da dönecek Gençlerbirliği, 3-5 Ağustos tarihlerindeki TSYD Ankara Kupası’na katılacak ve hazırlıklarını tamamlayacak.
Savunmaya takviye
Bu arada Gençlerbirliği, Sırbistan Ümit Milli Takımı oyuncularından Nikola Petkovic ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık anlaşmaya vardı. Sırbistan’ın Vojvodina takımında forma giyen 1986 doğumlu sol kanat oyuncusu, bu sabah Çankaya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımın Beştepe’deki İlhan Cavcav Tesisleri’ni gezdi. Petkovic’in resmi sözleşmeyi Hollanda’da yapılacak olan Ümit Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası sonrasında 25 Haziran Pazartesi günü imzalayacağı bildirildi.
Başkent ekibinde Markozoric’den sonra ikinci Sırbistan doğumlu oyuncu olan Petkovic, Gençlerbirliği’nin tesislerini çok beğendiğini ve Hollanda’da yapılacak Ümit Milli Takımlar Avrupa Şampiyonasın’da önemli takımlarla eşleştiklerini belirterek, “İtalya, İngiltere ve Çek Cumhuriyeti gibi güçlü takımlarla aynı grupta yer alacağız. ilk hedefim bu şampiyonada ülkemin başarısı için çalışmak” dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Aydın Örs’ün 6. şampiyonluğu

SONRAKİ HABER

‘İçimde ateş var’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...